Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Παρά τις καταγγελίες για ποντίκια και φίδια, όλα δείχνουν ότι ο Κανονισμός Καθαριότητας ψηφίσθηκε για να μην εφαρμοσθεί

Επειδή από το "πριν & μετά" κανείς δεν ξεφεύγει...
Ούτε η σημερινή δημοτική αρχή Κωνσταντάτου.
Πενήντα μέτρα από την έξοδο του μετρό στο Ελληνικό, απέναντι από τη στάση των λεωφορείων και το ΕΠΑΛ Ελληνικού βρίσκεται ένα οικόπεδο που αρχίζει από τη Βενιζέλου και φτάνει μέχρι το Δημοτικό Πάρκινγκ.

Ο χώρος είναι εντελώς εγκαταλειμμένος, τα αγριόχορτα έχουν φτάσει στο ανθρώπινο μπόι και κανείς δεν δίνει σημασία, παρότι από εκεί περνάνε καθημερινά οι αντιδήμαρχοι που προΐστανται των υπηρεσιών που στεγάζονται στο παλιό δημαρχείο του Ελληνικού.


Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που καλύπτουν μια περίοδο τεσσάρων ολόκληρων μηνών, η εγκατάλειψη οδήγησε στη συσσώρευση σκουπιδιών που μέρα με τη μέρα διογκώνεται, στη δε τελευταία φωτογράφιση "έχουν βγει και στο πεζοδρόμιο".

Ανάλογη κατάσταση επικρατεί σε δεκάδες οικόπεδα στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης, παρά τις κατά καιρούς καταγγελίες για ποντίκια, με αποκορύφωμα το φίδι που σκότωσαν στις τουαλέτες του Αθλητικού Κέντρου Ελληνικού και ενώ όλα δείχνουν ότι ο Κανονισμός Καθαριότητας ψηφίσθηκε για να μην εφαρμοσθεί.

Βέβαια, τι να πει κανείς για τον Κανονισμό, όταν κατ' επανάληψη έχει καταγγελθεί η αδιαφορία και εγκατάλειψη δημόσιων χώρων, όπως το Μαρίνειο στη Χαλδείας και στο Κάτω Ελληνικό ή το Πάρκο Παπαφλέσσα!


 
Μετά τις φωτογραφίες με το συγκεκριμένο οικόπεδο, δείτε άλλες δυο για να κατανοήσετε γιατί διαμαρτυρόμαστε για τις προτεραιότητες και τις φιέστες της δημοτικής αρχής Κωνσταντάτου.

15 Ιανουαρίου 2017:

 
28 Απριλίου 2017:

 
 
10 Μαΐου 2017:




 
15 Μαΐου 2017:

 
 
 
 
Ο παραπάνω τοίχος χωρίζει το οικόπεδο από το Δημοτικό Πάρκινγκ...
Έχει ύψος περίπου 1,70 αλλά τα αγριόχορτα είναι ψηλότερα.

Να πιείτε το καφεδάκι σας αρμόδιε αντιδήμαρχε...
Αλλά με τέτοιο χάλι μέσα στη πόλη, δεν ψάχνουν γαλάζιες λίμνες στο βουνό.
Να κάνετε νοικοκυρέματα και ασβεστώματα κ. Κωνσταντάτε...
Αλλά όταν υπάρχουν τόσο μεγάλα προβλήματα στην πόλη,
αφήνουν για μετά τις μεγάλες φιέστες και τα νοικοκυρεματάκια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου