Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

«Καλλίπολις»: Ανοίγει τα πανιά της η νέα πρόταση για τον Πολιτισμό και την Αλληλεγγύη στα Νότια Προάστια της Αθήνας


Με μια όμορφη βραδιά στην αυλή του χώρου με ζωντανό έντεχνο ελληνικό τραγούδι ξεκινάει τις δραστηριότητές του ο νέος Χώρος Πολιτισμού και Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», την Παρασκευή 9 Ιουνίου στις 9.00μμ.

Η «Καλλίπολις» λειτουργεί κάθε μέρα από τις 7.00μμ σε μια όμορφα διαμορφωμένη μονοκατοικία στο Ελληνικό, στην οδό Καλλιπόλεως 33, 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό.

Η «Καλλίπολις» είναι το αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας ενεργών πολιτών που φιλοδοξούν να δώσουν τη δική τους πρόταση για τον Πολιτισμό και την Αλληλεγγύη στα Νότια Προάστια της Αθήνας.

Η «Καλλίπολις» φιλοδοξεί να ενώνει τους ανθρώπους και να στεγάσει τα όνειρα και τις ανησυχίες τους μέσα από την αυτοοργάνωση σε ομάδες ενδιαφερόντων και την αυτοδιαχείριση του χώρου.


Σήμερα, Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 7.30μμ θα πραγματοποιηθεί η 2η συνάντηση της Ομάδας Βιβλίου, ενώ την Πέμπτη 8 Ιουνίου στις 8.00μμ έχει προγραμματισθεί η 1η συνάντηση της Ομάδας Κινηματογράφου και καλείται κάθε ενδιαφερόμενος να συμμετάσχει.

Το τριήμερο ολοκληρώνεται την Παρασκευή 9 Ιουνίου στις 9.00μμ, στην όμορφη αυλή του χώρου με επιλεγμένη για το καλοκαίρι έντεχνη ελληνική μουσική που θα παρουσιάσουν οι:

  • Τάκης Κωτίδης: κιθάρα
  • Γιάννης Κολοβός: τραγούδι
  • Λευτέρης Κωτίδης: πλήκτρα


e-mail: kallipolis33@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου