Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Ο στάβλος και οι προτεραιότητες του κ. Κωνσταντάτου και η φαρμακερή απάντηση του τ. προέδρου του Γ.Σ. Αργυρούπολης


Τρία χρόνια αφ' ότου εκλέχθηκε ο κ. Κωνσταντάτος ομολογεί ότι τα αποδυτήρια του Α' Σταδίου Αργυρούπολης είναι στάβλος και επιχειρεί να επιρρίψει τις ευθύνες στη διοίκηση αθλητικού σωματείου & στην προηγούμενη δημοτική αρχή (κλικ στη φωτο).

Θα είχε την καλοσύνη ο επικοινωνιολόγος, συγγραφέας μυθιστορημάτων, γιατρός όλων μας, αλλά και δήμαρχος, να μας πει πώς ήταν ο στάβλος πριν τρία χρόνια, όταν εκλέχθηκε δήμαρχος της πόλης μας;

Γιατί, πράγματι, σήμερα είναι στάβλος, αλλά μετά από σχεδόν τρία χρόνια δικής του δημαρχίας!!!

Ποιες είναι οι προτεραιότητές του;

Πρώτα τα πάρκα και οι φιέστες, πρώτα τα υπαίθρια γυμναστήρια που δεν πατάει ψυχή, πρώτα τα σκυλοπάρκα και οι σκυλοτουαλέτες, πρώτα το σήμα της Ολυμπιακής και ο κήπος του με κόστος 18.000 ευρώ απευθείας ανάθεση και μόνο για πράσινο;...


Και στο τέλος ο στάβλος, όπου μπαινοβγαίνουν παιδιά;;;
 
*** * ***
Και η απάντηση του Γιάννη Μπουζάκη, τέως προέδρου του Γ.Σ. Αργυρούπολης:

Τρία χρόνια δεν έχει βάλει ούτε ένα καρφί στα αποδυτήρια του Γ.Σ. Αργυρούπολης.

Τα αποδυτήρια τα έχω βάψει με τα χέρια μου, μαζί με άλλους γονείς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, όπως και τα γραφεία μας.

Αντί να κάνει αυτοκριτική γιατί επί τρία χρόνια δεν διέθεσε ούτε ένα ευρώ να τα ασπρίσει
και να τα επισκευάσει, ζητάει και τα ρέστα με ένα σωρό ψέματα και συκοφαντίες, κάνοντας το άσπρο μαύρο.

Όπως γνωρίζει ο κύριος δήμαρχος, πρόεδρος ήμουν ενάμισι χρόνο και γνωρίζουν όλοι, όπως και ο ίδιος γνωρίζει, τι έχω προσφέρει στο Γ.Σ.Α., αλλά και στο Δήμο.

Αλλά, βέβαια, χρήματα έχει για σεκιουριτάδες και για φιέστες.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά εφαρμόζει το γνωστό: "πες, πες ψέματα, κάτι θα μείνει".

*** * ***
Σημείωση του ιστολογίου μας:

Ο ίδιος ο κ. Κωνσταντάτος παραθέτει φωτογραφίες για να αποδείξει ότι επί μια τριετία διοικεί στάβλους -όπου μπαινοβγαίνουν παιδιά-, όταν πριν λίγο καιρό εγκαινίαζε τις τιρκουάζ γούρνες στο βουνό -όπου ούτε άλογα, ούτε αιγοπρόβατα θα πάνε για πότισμα.

Δικό του πρόβλημα είναι να κατανοήσει πόσο έξυπνο είναι αυτό που κάνει, επιχειρώντας να φορτώσει τον εκάστοτε δικό του στάβλο στους προηγούμενους.

Δικό μας θέμα είναι να κατανοήσουμε κατά πόσο οι προτεραιότητές του εξυπηρετούν τις ανάγκες των πολιτών του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης ή τη δική του ανάγκη αυτοπροβολής που είναι ορατή σε όσα κάνει ή δεν κάνει (γιατί η χρηστή διοίκηση δεν ασκείται μόνο με πράξεις, αλλά και με παραλείψεις).

Όταν αναφέρεται στα σχολεία, μιλάει για 25 χρόνια ανυπαρξίας των προηγούμενων διοικήσεων, παρότι υπήρξε και ο ίδιος αντιδήμαρχος παιδείας.

Όταν (προχθές) αναφέρθηκε στο νεκροταφείο των Σουρμένων, και πάλι μίλησε για κάποια... 95 χρόνια, για να εμπεδώσουμε τι χάσαμε που
η αφεντιά του δεν γεννήθηκε πριν 140 χρόνια.

Δυστυχώς ο Γιάννης Μπουζάκης δεν παρέθεσε φωτογραφίες ή video από την προσωπική δουλειά που έριξαν -ο ίδιος και άλλα μέλη του Δ.Σ.- στον στάβλο του ΓΣΑ, όταν ήταν πρόεδρος του σωματείου, περίοδος που συνέπεσε με την πρώτη τριετία Κωνσταντάτου.


Δεν πειράζει... κάποιοι κάνουν το αυτονόητο, χωρίς να χρειάζεται να το αναδεικνύουν επικοινωνιακά.


Συμπτωματικά(;) όμως, πάλι επί δημαρχίας Κωνσταντάτου, κάποιοι άλλοι γονείς, σε κάποια άλλη γωνιά του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, ανέδειξαν την προσωπική εργασία τους.

Όχι για να αυτοπροβληθούν, αλλά για να παρακινήσουν κι άλλους γονείς να συνδράμουν στην προσπάθειά τους να λειτουργήσει το σχολείο και είχαν ένα θαυμάσιο αποτέλεσμα.


Είναι λυπηρό να αποδεικνύεται με αυτόν τον δραματικό τρόπο η γύμνια της δημοτικής αρχής, αλλά είναι ο μοναδικός ίσως τρόπος που μάς απέμεινε ως πολίτες να αντισταθούμε στον επικοινωνιακό βανδαλισμό τού μυαλού μας από τους πτυχιούχους του είδους.


Δείτε το ή θυμηθείτε το, όσοι το είχατε δει:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου