Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Η Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού-Αργυρούπολης για τη διακαίωσή της από το Πρωτοδικείο

Δικαίωση για το Σωματείο θεωρεί η Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού-Αργυρούπολης την απόφαση του Πρωτοδικείο με την οποία απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε εναντίον του η διοίκηση του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Στην ανακοίνωσή της η ΚΙ.Λ.ΕΛΛ.ΑΡ. τονίζει ότι δικαιώθηκε η νομιμότητά της ως σωματείου, καθώς και το δικαίωμα κάθε δημότη στην ελεύθερη συμμετοχή και δημιουργία ανεξάρτητων πολιτιστικών σωματείων και δίνει ραντεβού στη Μεγάλη Οθόνη.

Η ΚΙ.Λ.ΕΛΛ.ΑΡ. ευχαριστεί τον κόσμο και τους χορηγούς της, καθώς σε αυτούς οφείλεται η πραγματοποίηση του έργου της και όχι σε υποτιθέμενες κρατικές επιχορηγήσεις που έχει λάβει ή ζήτησε να λάβει, όπως ψευδώς ισχυρίζεται η δημοτική αρχή.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Σήμερα, στις 17/12/2015 το Πρωτοδικείο Αθηνών δικαίωσε το Πολιτιστικό Σωματείο “Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού-Αργυρούπολης” απορρίπτοντας τα Ασφαλιστικά Μέτρα που κατάθεσε η διοίκηση του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης προς το Σωματείο.

Η απόφαση επιβεβαιώνει την νομιμότητα του Σωματείου καθώς και κο δικαίωμα κάθε δημότη στην ελεύθερη συμμετοχή και δημιουργία ανεξάρτητων πολιτιστικών σωματείων με Σσκοπό την αναβάθμιση του Δήμου στον οποίο εδρεύει και ενεργεί.

Τον Ιανουάριο του 2016 θα εκδικαστεί η αίτηση ανακοπής που έχει καταθέσει ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης εναντίον του Σωματείου μας σε μία προσπάθεια να διακόψει τη δράση μας, παρόλο που δεν υπερψηφίστηκε από όλους τους δημοτικούς συμβούλους στην χθεσινή συνεδρίαση. Παραμένουμε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα του Ιανουαρίου και θα υποστηρίξουμε τις θέσεις μας και την επωνυμία μας. Συνεχίζουμετο έργο μας, που αντιθέτως με όσα μας κατηγόρησε η διοίκηση του Δήμου στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν έχει καμία σχέση με οποιαδήποτε παραταξιακή αντιπαράθεση.

Το Πολιτιστικό Σωματείο “Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού-Αργυρούπολης” θα συνεχίσει τις δράσεις του και καλεί την διοίκηση του Δήμου να μην μας θεωρεί εχθρούς και αντιπάλους, καθώς λειτουργούμε και οι δύο μας με κοινό σκοπό, την ποιοτική αναβάθμιση της ζωής των πολιτών του Δήμου. Να Σταματήσουν να μας κατηγορούν, να μας επιβαρύνουν με δικαστικές δαπάνες και να ψεύδονται δημοσίως για τις θέσεις μας, το σκοπό της ύπαρξής μας και την ποιότητά μας, όχι μόνο σαν μέλη της Λέσχης αλλά και ως δημότες.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο τον κόσμο, αλλά και τους χορηγούς μας, καθώς σε αυτούς οφείλεται η πραγματοποίηση του έργου μας και όχι σε υποτιθέμενες κρατικές επιχορηγήσεις που ψευδώς ισχυρίζεται η δημοτική αρχή ότι έχουμε λάβει ή αιτηθεί να λάβουμε.

Δεν είμαστε ούτε “κλέφτες” ούτε “σφετεριστές” αλλά μία ομάδα ενεργών πολιτών με μεγάλη αγάπη για τον κινηματογράφο και το Δήμο μας.

Ραντεβού στην Μεγάλη Οθόνη!!!

Διαβάστε ακόμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου