Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Έχασε τα ασφαλιστικά μέτρα ο Κωνσταντάτος - Συνεχίζει τις προβολές η Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού-Αργυρούπολης



Απέρριψε χθες -σήμερα έγινε γνωστή η απόφαση- το δικαστήριο την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων με τα οποία ο κ. Κωνσταντάτος προσπάθησε να διακόψει τις προβολές τής Κινηματογραφικής Λέσχης Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Μετά από αυτή την εξέλιξη η ΚΙ.Λ.ΕΛΛ.ΑΡ. θα προβάλει κανονικά την ταινία "Άδικος Κόσμος", όπως ήταν προγραμματισμένο, αύριο Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου στις 9.30μμ στον Κινηματογράφο "Σοφία" στην Αργυρούπολη, Ευσταθιάδου 2.

Χαστούκι για τον κ. Κωνσταντάτο και την παράταξή του αποτελεί η απόφαση καθώς χθες το βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε κατά πλειοψηφία την έγκριση των κονδυλίων που ζητούσε η διοίκηση προκειμένου να ασκήσει τις διώξεις κατά των εθελοντών - μελών της Κινηματογραφικής Λέσχης Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Ο κ. Κωνσταντάτος και δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του, αντί απαντήσεων στα ερωτήματα που έθεσαν και γραπτά οι εθελονές - μέλη του ΔΣ της ΚΙ.Λ.ΕΛΛ.ΑΡ., τους αντιμετώπισαν με σκαιότητα, βαρύτατα υπονοούμενα και ως ...καταχραστές της πνευματικής ιδιοκτησίας του Δήμου.

Χαρακτηριστικός ήταν ο τρόπος που είτε έθεταν ερωτήματα του στυλ "πώς γίνεται να είστε τόσο μαχητικοί χωρίς να πληρώνεστε" ή "μήπως έχετε πάρει χρήματα από το Υπουργείο Πολιτισμού ή την Περιφέρεια", είτε νουθετούσαν "γιατί δεν την ονομάζετε σινεφίλ ή Λέσχη Νοτίων Προαστίων".

Και βέβαια ο πρόεδρος του Δ.Σ. -το συνηθίζει άλλλωστε- άφηνε τους συμβούλους του κ. Κωνσταντάτου να λοιδωρούν, διακόπτοντας και καλώντας "στην τάξη" τους εθελοντές της ΚΙ.Λ.ΕΛΛ.ΑΡ. κάθε φορά που αυτοί διαμαρτύρονταν για τα ψεύδη και τα υπονοούμενα που ακούγονταν στην αίθουσα.


Όμως, αν και ο επικοινωνιολόγος κ. Κωνσταντάτος και οι σύμβουλοί του ήταν καλά "διαβασμένοι" για το τι και πώς θα τα πουν, το δικαστήριο φαίνεται πως ήταν πιο διαβασμένο και κάτι παραπάνω κατάλαβε από τα στοιχεία της δικογραφίας που προσκόμισαν και οι δυο πλευρές.

Αν τώρα υποθέσουμε ότι ο κ. Κωνσταντάτος και η παράταξή του -μετά το μάθημα που πήραν- θα πάψουν να διασύρουν συνειδήσεις και πρόσωπα, φοβούμαστε ότι δεν μπορούν να αποφύγουν την κακιά συνήθεια.

Ως επικοινωνιολόγος άλλωστε, κάτι παραπάνω γνωρίζει από εμάς.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου