Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Το πρόγραμμα προβολών Μαρτίου 2018 στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»



Με αφιέρωμα στον Quentin Tarantino συνεχίζονται οι προβολές για τον Μάρτιο στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» που βρίσκεται στο Ελληνικό, Καλλιπόλεως 33 (200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό) και λειτουργεί καθημερινά από τις 6.00μμ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του «Καλλίπολις», το αφιέρωμα περιλαμβάνει 4 χαρακτηριστικές
ταινίες του Tarantino που θα προβληθούν κάθε Τρίτη στις 8.30μμ, ενώ οι προβολές της Κυριακής -με εξαίρεση την 25η Μαρτίου- θα γίνονται στις 8.00μμ.
Η είσοδος είναι ελεύθερη, αλλά όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης για οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση.

Δείτε εδώ τον χάρτη πρόσβασης στον Χώρο

Δείτε εδώ το event στο facebook


Δείτε εδώ το συνολικό Πρόγραμμα του Μαρτίου 2018 στο «Καλλίπολις» στο facebook ή εδώ στο νότο

Αναλυτικότερα το Πρόγραμμα Προβολών:

Κυριακή 04 Μαρτίου, 8.00μμ


Αυτή η Νύχτα μένει

Ελληνική δραματική ταινία, 1999, έγχρωμη, 117΄, σε σκηνοθεσία Νίκου Παναγιωτόπουλου, με τους Νίκο Κουρή, Αθηνά Μαξίμου, Ζωή Ναλμπάντη, Θάνο Αλεξανδρή, Γιώργο Διαλεγμένο, Τάκη Σπυριδάκη.

Ο Αντρέας αγαπά τη Στέλλα, αλλά έχει μόνο ένα μαγαζάκι της ΕΒΓΑ να της προσφέρει. Φιλοδοξώντας να κάνει καριέρα ως τραγουδίστρια, η Στέλλα φεύγει για τα σκυλάδικα της επαρχίας. Είναι η αρχή μιας κατάβασης στην κόλαση.


Κυριακή 11 Μαρτίου, 8.00μμ

Θέλμα & Λουίζ - Thelma and Louise

Αμερικανική κοινωνική ταινία, 1991, έγχρωμη, 130΄, σε σκηνοθεσία Ρίντλεϊ Σκοτ, με τους Τζίνα Ντέιβις, Σούζαν Σάραντον, Χάρβεϊ Καϊτέλ, Μπραντ Πιτ.

Η Θέλμα, καταπιεσμένη νοικοκυρά, και η Λουίζ, επαγγελματίας σερβιτόρα, αποφασίζουν να προσφέρουν στον εαυτό τους ένα γουικέντ απόδρασης, που όμως μετατρέπεται σ' εφιάλτη.

Κυριακή 18 Μαρτίου, 8.00μμ

Με σειρά εξαφάνισης - In Order of Disappearance

Νορβηγο-Σουηδικό θρίλερ, 2014, έγχρωμη, 116΄, σε σκηνοθεσία Χανς Πέτερ Μόλαντ, με τους Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Μπρούνο Γκαντζ, Τομπίας Σάντελμαν, Κρίστοφερ Χίβτζου.

Ο Νιλς, ένας φιλήσυχος εκχιονιστής που μόλις έχει ανακηρυχτεί Πολίτης της Χρονιάς σε μια απομακρυσμένη νορβηγική κωμόπολη, μαθαίνει πως ο γιος του είναι νεκρός από υπερβολική δόση ηρωίνης.
Όταν ανακαλύπτει πως έχει πέσει θύμα δολοφονίας, η απόφασή του να εκδικηθεί θα τον φέρει αντιμέτωπο με έναν αδίστακτο μεγαλέμπορο ναρκωτικών.

Το αφιέρωμα στον Quentin Tarantino


Τρίτη 06 Μαρτίου, 8.30μμ

Reservoir Dogs

Αμερικανική αστυνομική ταινία, 1991, έγχρωμη, 99΄, σε σκηνοθεσία Κουέντιν Ταραντίνο, με τους Χάρβεϊ Καιτέλ, Τιμ Ροθ, Μάικλ Μάντσεν, Στιβ Μπουσεμί, Κρις Πεν.

Τα μεταξύ τους άγνωστα μέλη μιας συμμορίας συγκεντρώνονται σε ένα γκαράζ, μετά από μια αποτυχημένη ληστεία και προσπαθούν να βρουν ποιος τους πρόδωσε.

Τρίτη 13 Μαρτίου, 8.30μμ

Pulp Fiction

Αμερικανική αστυνομική/δραματική ταινία, 1994, έγχρωμη, 154΄, σε σκηνοθεσία Κουέντιν Ταραντίνο, με τους Τζον Τραβόλτα, Μπρους Γουίλις, Ούμα Θέρμαν, Τιμ Ροθ.

Οι παράλληλες και ενίοτε διασταυρούμενες ιστορίες δύο πληρωμένων δολοφόνων, ενός μποξέρ που τον κυνηγά η μαφία, της ναρκομανούς συζύγου ενός μαύρου γκανγκστερ, ενός νεαρού ζευγαριού που ληστεύει εστιατόρια και μερικών ακόμα γραφικών χαρακτήρων.
Χρυσός Φοίνικας Καννών.


Τρίτη 20 Μαρτίου, 8.30μμ

Jackie Brown

Αμερικανική αστυνομική ταινία, 1997, έγχρωμη, 154΄, σε σκηνοθεσία Κουέντιν Ταραντίνο, με τους Παμ Γκριρ, Σάμιουελ Λ.Τζάκσον, Ρόμπερτ ντε Νίρο, Μπρίτζετ Φόντα, Ρόμπερτ Φόστερ, Μάικλ Κίτον.

Μια αεροσυνοδός που μεταφέρει τα χρήματα ενός εμπόρου όπλων προσπαθεί να ξεγελάσει την αστυνομία, το αφεντικό της και τους συνεργάτες του και να το σκάσει με 500.000 δολάρια.


Τρίτη 27 Μαρτίου, 8.30μμ

Οι Μισητοί Οκτώ - The Hateful Eight

Αμερικανικό γουέστερν, 2015, έγχρωμη, 168΄, σε σκηνοθεσία Κουέντιν Ταραντίνο, με τους Σάμιουελ Λ.Τζάκσον, Κερτ Ράσελ, Τζένιφερ Τζέισον Λι, Τιμ Ροθ.

Στο μετεμφυλιακό Γουαϊόμινγκ ένας κυνηγός επικηρυγμένων και η γυναίκα που έχει συλλάβει βρίσκουν καταφύγιο σε μια απομονωμένη καλύβα μέσα στα χιόνια.
Μαζί με άλλους επτά παράξενους χαρακτήρες συνθέτουν μια ετερόκλητη ομάδα γεμάτη μυστικά, ψέματα και ύποπτα κίνητρα.


Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου