Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Κι άλλο χαλασμένο παιχνίδι στην παιδική χαρά Διγενή Ακρίτα & Αθανασίου Διάκου στην Αργυρούπολη

Σε ανύποπτο χρόνο ένα άλλο όργανο παιδικής χαράς αποκολήθηκε για λόγους που δεν γνωρίζουμε, αυτή τη φορά στην Αργυρούπολη, στην παιδική χαρά Διγενή Ακρίτα & Αθανασίου Διάκου.

Πρόκειται για όργανο παρόμοιο με εκείνο που είχε πάθει ζημιά τον Μάιο του 2017 στο Πάρκο της 129ΠΥ, λίγες μόνο μέρες μετά τα λαμπερά εγκαίνια του "Πρότυπου Οικογενειακού Πάρκου που κατασκευάσθηκε επί δημαρχίας Γιάννη Κωνσταντάτου".

Γνωρίζουμε επίσης ότι πρόκειται για μια από τις παιδικές χαρές που παρέδωσε ο κ. Κωνσταντάτος ανασκευασμένες με όργανα "πιστοποιημένα για την ασφάλεια των παιδιών μας".

Επιπλέον δεν γνωρίζουμε αν, τότε, αφαιρέθηκε κάποιο παξιμάδι από "ανθρώπινο χέρι" ή αν τα όργανα που τοποθετούνται είναι φτηνιάρικα και καταστρέφονται μέσα σε ένα χρόνο.


Ούτε γνωρίζουμε αν, τότε, επιστρατεύθηκε κάποιος πρόθυμος υπάλληλος του Δήμου να διαβεβαιώσει, ως πατέρας βεβαίως, ότι επρόκειτο για "δολιοφθορά και καμία ευθύνη δεν έχουν ούτε ο δήμαρχος, ούτε η κατασκευάστρια εταιρεία", όπως έγινε με την κούνια στην παιδική χαρά της Εθνάρχου Μακαρίου στο Ελληνικό.


Το ερώτημα λοιπόν παραμένει: Είναι ο ίδιος εργολάβος που πήρε τη δουλειά και στις τρεις παιδικές χαρές με απευθείας ανάθεση από τον κ. Κωνσταντάτο;


Αν ναι, εξακολουθούν οι σχέσεις του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης με τον συγκεκριμένο εργολάβο -ο οποίος δηλώνεται και "χορηγός"- να είναι οι ίδιες σαν να μη συμβαίνει τίποτα;

ΥΓ: Η φωτογραφία δεν είναι του γνωστού "Πίκο Απίκο" που επικαλείται κάθε τόσο η δημοτική αρχή, προκειμένου να απαξιώσει τις φωτογραφίσεις που κάνουν ενεργοί πολίτες.


Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου