Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Μετά τα νέα ήθη στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης, φυσικό επακόλουθο ήταν να βγει και το ξύλο απ' τον παράδεισο (βέβαια)


Εδώ και τρία χρόνια με λύπη μου βλέπω ότι ο Δήμος μας με τη νέα διοίκηση έχει πάρει ένα δρόμο, ο οποίος είναι ξένος προς όλους εμάς και με όσα είχαμε ζήσει με διάφορες διοικήσεις τα προηγούμενα χρόνια.

Σχεδόν τρία χρόνια τώρα η δημοτική αρχή διασπά τον κοινωνικό ιστό της πόλης μας κατασκευάζοντας εχθρούς, εξυβρίζει και κατασυκοφαντεί την αντιπολίτευση και συλλογικότητες για οποιαδήποτε καταστροφή δημόσιας περιουσίας, απειλεί και στέλνει στα δικαστήρια συλλόγους που δεν ελέγχει, απειλεί πολίτες που ασκούν κριτική ότι θα τους στείλει στον εισαγγελέα.

Φυσική συνέπεια αυτού του κλίματος είναι το γεγονός που συνέβη στο Α' Δημοτικό Στάδιο Αργυρούπολης, όπου ο σεκιουριτάς εξύβρισε και άσκησε βία σε γονέα αθλούμενου παιδιού, γιατί μπήκε στο γήπεδο χωρίς κάρτα.

Αναρωτιέμαι σε ποιόν άλλο δήμο της χώρας συμβαίνουν τέτοιου είδους γεγονότα και μένουν ατιμώρητα; Από πότε είναι παράνομο να παρακολουθεί ο γονιός την προπόνηση του παιδιού του;

Μόνο στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης και μόνο από όταν αποκτήσαμε τη σημερινή διοίκηση, γιατί μόνο εδώ και μόνο από τότε καλλιεργείται με τόση ένταση και σε τόση έκταση ο φανατισμός και το μίσος.

Και φυσικά δεν περιμένουμε απάντηση στα ερωτήματα από τη δημοτική αρχή, η οποία και την κάρτα για την είσοδο σε δημόσιο χώρο η ίδια καθιέρωσε, και τον σεκιουριτά τοποθέτησε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου