Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Μαφιόζικου τύπου η επίθεση στο σπίτι του προέδρου του ΟΑΣΑ, Τάσου Ταστάνη στην Τερψιθέα Γλυφάδας


Ο χθεσινός βανδαλισμός στο αυτοκίνητο και το σπίτι του Τάσου Ταστάνη μού γεννά κάποιες σκέψεις.

Υπάρχει μια μικρή ομάδα στην περιοχή μας, που κάτω από τις κουκούλες των αντεξουσιαστών
εκτελεί συμβόλαια. Τα οικονομικά συμφέροντα που παίζονται στην περιοχή μας είναι μεγάλα. Δεν είναι τυχαίες οι χρονικές συμπτώσεις, ότι:

Παραχωρεί η κυβέρνηση τον Ασύρματο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, σπάνε τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Αγίου Δημητρίου.

Το καλοκαίρι παραχωρείται το Φαληρικό Δέλτα στην Περιφέρεια Αττικής, σπάνε με πέτρες τα γραφεία της Καλλιθέας και του Ταύρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Όποτε η  Ν.Ε. έβγαινε μπροστά με ανακοινώσεις στην διαπραγμάτευση για το Ελληνικό, έσπαγαν τα γραφεία της Ο.Μ. Γλυφάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Την προηγούμενη βδομάδα ο Τάσος πέρα από την προσπάθεια να μείνει στο Ελληνικό το αμαξοστάσιο, ήταν από τους ενεργούς πολίτες, που έκαναν την παρέμβαση στο υπουργείο για τον Υμηττό.

Ας σκεφτούμε ποιοί έχουν βάλει στόχο να πέσει το Διάταγμα Προστασίας του Υμηττού και ποιοί απογοητεύτηκαν με την ανακοίνωση του Υπουργείου μετά την συνάντηση, ότι το βουνό δεν θα μείνει χωρίς προστασία.

Δεν μπορώ να βρω καμιά σκέψη για να εντάξω τέτοιες ενέργειες στην πολιτική -έστω και βίαιη- αντιπαράθεση.

Είναι μέθοδοι μαφίας και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται.

* συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Νότιας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ

*** * ***

Άγνωστοι που φορούσαν κράνη και κουκούλες έσπασαν το αυτοκίνητο του προέδρου του ΟΑΣΑ, Τάσου Ταστάνη, έγραψαν συνθήματα στην είσοδο και τον παράπλευρο τοίχο του σπιτιού του και πέταξαν κόκκινες μπογιές, γύρω στις 10.00 το βράδυ της Κυριακής.

Ο Τ. Ταστάνης είχε επιστρέψει πριν μια ώρα από τη Θασσαλονίκη, όπου συμμετείχε στο συνέδριο της ΚΕΔΕ ως δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας και κατά τη διάρκεια της επίθεσης βρισκόταν στο σπίτι του μαζί με την οικογένειά του.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε στο ΑΜΠΕ ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ «η επίθεση με κουκούλες και κράνη, παραπέμπει σε σκοτεινές νοοτροπίες και κύκλους». «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αναλάβει την ευθύνη της εξυγίανσης και της αναβάθμισης των δημόσιων αστικών συγκοινωνιών προς αποκλειστικό όφελος των πολιτών και θα προχωρήσει» τόνισε ο Τ. Ταστάνης.

«Σπάζοντας ένα αυτοκίνητο 1.000 κυβικών και τρομοκρατώντας την οικογένεια μου σε έναν ιδιωτικό χώρο, όχι μόνο δεν απαντούν στο πρόβλημα των μετακινήσεων των πολιτών αλλά αντιθέτως συνδέονται με ύποπτους κύκλους», σχολίασε ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ σχετικά με τα άτομα που έγραψαν στην είσοδο του σπιτιού του «ελεύθερες μετακινήσεις για όλους» & «χτυπήστε τον Ταστάνη».

Καταδικάζει ο ΣΥΡΙΖΑ τον βανδαλισμό στο σπίτι του Τ. Ταστάνη

«Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει τον βανδαλισμό του αμαξιού και την αναγραφή συνθημάτων στην οικία του προέδρου του ΟΑΣΑ Τάσου Ταστάνη από ομάδα κουκουλοφόρων. Τέτοιες ενέργειες προσιδιάζουν σε μαφιόζικες πρακτικές και δεν έχουν καμία σχέση με τις κοινωνικές διεκδικήσεις.

Όσοι χρησιμοποιούν τέτοιες μεθόδους είναι απομονωμένοι από το μαζικό κίνημα και δεν τρομοκρατούν, ούτε εκφοβίζουν κανέναν» καταλήγει η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας: Οι μαφιόζικου τύπου βανδαλισμοί δεν εκφοβίζουν κανένα!

«Η  Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας καταδικάζει με βδελυγμία τον μαφιόζικου τύπου βανδαλισμό του αυτοκινήτου του σ. Τ. Ταστάνη έξω από την οικία του.

Η υποκρυπτόμενη σύνδεση με κύκλους που θέλουν να αποτρέψουν την εξυγίανση και την αναβάθμιση του έργου των δημόσιων συγκοινωνιών θα βρει τους πολίτες και το μαζικό κίνημα απέναντι.

Οι σκοτεινές εποχές των τραμπουκισμών έχουν παρέλθει και βρίσκουν τους πολίτες αποφασιστικά αντίθετους, δεν τους εκφοβίζουν αλλά τους συσπειρώνουν για να πάμε αυτή την κοινωνία μπροστά βγάζοντας τη χώρα από την κρίση με τους πολίτες όρθιους».

Γλυφάδα 5/11/2016


  
Διαβάστε:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου