Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Ανδρέας Ξανθός: Σοβαρευτείτε γιατί σας παρακολουθεί ο κόσμος και εκτίθεστε (video)

«Αδέξιο πολιτικό αντιπερισπασμό», ο οποίος «έχει ήδη καταρρεύσει με παταγώδη τρόπο», χαρακτήρισε την πρόταση της ΝΔ για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής, μιλώντας
στην Ολομέλεια της Βουλής, ο υπ. Υγείας Ανδρέας Ξανθός.

«Ο αντιπερισπασμός αυτός», είπε ο κ. Ξανθός, «είχε σαν στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από το σκάνδαλο Novartis, τις παρεπόμενες εμπλοκές στελεχών, πολιτικών προσώπων των οποίων έχει αρχίσει με θεσμικό τρόπο η διερεύνηση τους».

Μοσχάτο: «Δύο ημέρες, μια νύχτα» από την Κινηματογραφική Λέσχη Μεσοποταμίας, την Κυριακή 11 Μαρτίου στις 7.45μμ

Η Κινηματογραφική Λέσχη της Μεσοποταμίας συνεχίζει τις προβολές για τον μήνα Μάρτιο με τη βραβευμένη ταινία «Δύο ημέρες, μια νύχτα - Deux Jours, Une Nuit» των αδερφών Ζαν-Πιερ και Λυκ Νταρντέν.
 

Η προβολή θα γίνει την Κυριακή 11 Μαρτίου στις 7.45μμ, στην αυλή της Μεσοποταμίας, Πλάτωνος 13 στο Μοσχάτο.
Προσοχή: Οι προβολές πλέον γίνονται κάθε Κυριακή στις 7.45μμ.

Παύλος Πολάκης: Δεν θέλω δανεικά φτερά πετώ με τα δικά μου γι' αυτό πολύ ζηλεύουνε εμέ το πέταγμά μου (video)

Η ανάρτηση του Π. Πολάκη στο facebook
«H ΝΔ δεν μας καταγγέλλει για κάποιο δήθεν σκάνδαλο αλλά γιατί εμείς είμαστε αυτοί που καθαρίσαμε και καθαρίζουμε το τοπίο και γιατί εμείς είμαστε αυτοί που σήμερα ξαναστήνουμε στο ΕΣΥ στα πόδια του»

«Δεν αξίζει τον κόπο να σταθώ στην ουσία της κατηγορίας για τη σύσταση προανακριτικής που έφερε η ΝΔ. Νομίζω ότι η εικόνα της Βουλής αυτή τη στιγμή δείχνει τι κεφαλοκλείδωμα υπέστη ο κ. Μητσοτάκης από τον κ. Σαμαρά και τον κ. Γεωργιάδη προκειμένου, σε μια επίδειξη πανικού, να προκαλέσει αυτή την πρόταση για συμψηφισμό.

Η πλατεία Βούλας γίνεται «Κοσμικόν Κέντρον ο Παράδεισος», την Κυριακή 11 Μαρτίου στις 12.00 το μεσημέρι

Η πολυτάλαντη και πολυσχιδής Ομάδα Μαθητών και Αποφοίτων Βούλας παρουσιάζει αυτή την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 στην πλατεία Ιμίων της Βούλας μια ξεχωριστή παράσταση.
 

Στις 12 μ. στον ανοιχτό ουρανό, μουσικά όργανα, ηθοποιοί και χορευτές γυρνούν το ρολόι του χρόνου πίσω με τη βοήθεια των κατάλληλων τραγουδιών, κουστουμιών και δρωμένων.

Νεοναζιστικά δεκαοχτάρια

του Παντελή Μπουκάλα

Ώ​​στε λοιπόν υπάρχει και στην Ελλάδα ακροδεξιά βία. Δεν είναι αποκλειστικό γνώρισμα της Βρετανίας, της Ιταλίας, της Γερμανίας και των ΗΠΑ.

Έχουμε και στα μέρη μας νεοφασίστες και παλαιοφασίστες, νεοναζιστές και παλαιοναζιστές, που δέρνουν και μαχαιρώνουν μετανάστες και Τσιγγάνους· εισβάλλουν σε στέκια και τα κάνουν γυαλιά-καρφιά· πετάνε μολότοφ σε «Φαβέλες» και «Λιμπερτάτιες», αδιαφορώντας για το αν υπάρχουν άνθρωποι μέσα· εκπαιδεύονται στα όπλα πάνω στα βουνά «για να ανακτήσουν την Ελλάδα που ξεπουλήθηκε στους σιωνιστές»· ξεμοναχιάζουν ομοφυλόφιλους για να τους σωφρονίσουν με κλωτσιές, μπουνιές και κλοπές· μαγαρίζουν τάφους ή γκρεμίζουν μνημεία αφιερωμένα στο Ολοκαύτωμα που οργάνωσε ο αγαπημένος τους Αδόλφος· πολιορκούν με ελληνοχριστιανικό πάθος θέατρα όπου οι αντίχριστοι τολμούν να παρουσιάσουν έργα που παίχτηκαν προ δεκαετιών στην απολίτιστη Εσπερία.