Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Ηλεκτρόπληκτη δασκάλα στο 5ο Δημοτικό Παλαιού Φαλήρου - Ερωτηματικά για τις σχολικές υποδομές

Στη διάθεση της συντακτικής ομάδας της Κίνησης «ΦΑΛΗΡΟ - ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ» τέθηκε αντίγραφο επιστολής (με ημερομηνία 12.2.2018) της Ένωσης Συλλόγων
Γονέων & Κηδεμόνων Π. Φαλήρου, η οποία απευθύνεται προς τα Διοικητικά Συμβούλια Συλλόγων Γονέων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τους Εκπροσώπους των Συλλόγων στη Ένωση.

Το περιεχόμενο της επιστολής περιγράφει συμβάν που έλαβε χώρα στο 5ο Δημοτικό Σχολείο όπου, από χαλασμένο διακόπτη σχολικής αίθουσας, το ρεύμα χτύπησε δασκάλα, η οποία «τινάχτηκε στην έδρα και χτύπησε στη μέση και το χέρι».

Η ταινία «Ο Υπουργός» προβάλλεται στο πρώην Κάμπινγκ Βούλας, την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στις 8.30μμ

Η γαλλική ταινία του Πιέρ Σελέρ «Ο Υπουργός - L' Exercise De L' Etat», θα προβληθεί την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, στις 8.30μμ στο Αυτοδιαχειριζόμενο πρώην Κάμπινγκ Βούλας.

Η προβολή γίνεται στο κτίριο της πύλης εισόδου πεζών και η είσοδος είναι ελεύθερη.
Προσοχή: Η νέα ώρα έναρξης της προβολής είναι στις 8.30μμ.

Το FBI βλέπει μαύρο χρήμα αλλά η Επιτροπή της Βουλής ουράνιο τόξο

του Κώστα Βαξεβάνη

Μία μέρα αφότου έφτασε στη Βουλή δικογραφία για το Πόθεν Έσχες του Γιάννη Στουρνάρα, η Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής αποφάσισε πως όλα είναι καλά,
άρα δεν υπάρχει και λόγος να υπάρχει δικογραφία.

Όπως καλά ήταν και με την Μαρέβα η οποία εν τω μεταξύ βρέθηκε στα Paradise Papers, και κατάλαβαν και αυτοί που δεν είχαν καταλάβει πως το “καλά” της Επιτροπής είναι η καλοσύνη της υποκρισίας.

«Καμιά Συμπάθεια για τον Διάβολο» από την Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού-Αργυρούπολης - Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου

Με την εμβληματική ταινία «Καμιά Συμπάθεια για τον Διάβολο - No Sympathy for the Devil» του Δημήτρη Αθανίτη συνεχίζει το αφιέρωμα στον Νέο Ελληνικό Κινηματογράφο η Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού-Αργυρούπολης (ΚΙ.Λ.ΕΛΛ.ΑΡ.), την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στις 9.30μμ.
 

Οι προβολές πραγματοποιούνται στον κινηματογράφο "Σοφία" στην Αργυρούπολη, Ευσταθιάδη 2 - Πλατεία Αγίας Τριάδας, κάθε Παρασκευή στις 9.30μμ, θα διαρκέσουν μέχρι τις 16 Μαρτίου και η είσοδος -όπως πάντα- είναι δωρεάν.

Αυγερινός: Στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ μπήκε το ένα εκατομμύριο μάρκα που πήρε ο Τσουκάτος από τη Siemens

«Τα χρήματα που πήρε ο Τσουκάτος από την Siemens το 1999 κατέληξαν πράγματι στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ» κατέθεσε στη δίκη για τη σύμβαση «8002» μεταξύ της γερμανικής εταιρίας και του ΟΤΕ ο άλλοτε υπεύθυνος οικονομικών του κινήματος Σπύρος Αυγερινός.

Ο μάρτυρας σχεδόν δέκα χρόνια μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης του ενός εκατομμυρίου μάρκων που πήρε ο κατηγορούμενος Θεόδωρος Τσουκάτος, επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς του ίδιου του κατηγορούμενου, που μέχρι πρότινος δεν επιβεβαίωνε το κόμμα, ότι δηλαδή το ποσό εισήλθε στο ΠΑΣΟΚ.

Ομάδα αναρχικών ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και των ΕΛΤΑ στον Ταύρο

Η αναρχική ομάδα «Ρωγμές στην Κανονικότητα» ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ Ταύρου και στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ σε Ταύρο και Καισαριανή, στις 26 Ιανουαρίου.

Στην ανακοίνωση, που θα προκαλέσει νέες
«ρωγμές στην εύρυθμη λειτουργία του μητροπολιτικού πεδίου» (δηλ. για γέλια και για κλάματα) και που αναρτήθηκε στο Indymedia, η αναρχική ομάδα αναφέρει: