Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Τραμπούκικη επίθεση κατά του δημοτικού συμβούλου Καλλιθέας Λάζαρου Λασκαρίδη

Τραμπούκικη επίθεση κατά του δημοτικού συμβούλου και επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα» Λάζαρου Λασκαρίδη, σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 20 Μαΐου στην Καλλιθέα.
 

Ο κ. Λασκαρίδης ενώ περπατούσε στην οδό Ανδρομάχης, λίγο πριν από τη συμβολή της με τη Χαροκόπου, δέχτηκε πισώπλατα επίθεση από άγνωστο άνδρα, ο οποίος του επέφερε δύο ισχυρά χτυπήματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού, τον εξύβρισε χυδαία και ετράπη σε φυγή, επιβαίνοντας ως συνοδηγός σε μοτοσυκλέτα.

Από τη δημοτική κίνηση «ΤΩΡΑ Καλλιθέα ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ», εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:


«Στις 7 το απόγευμα ο επικεφαλής της παράταξής μας και δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας Λάζαρος Λασκαρίδης ενώ περπατούσε στην οδό Ανδρομάχης, λίγο πριν από τη συμβολή της με τη Χαροκόπου, δέχτηκε πισώπλατα επίθεση από άγνωστο άνδρα, ο οποίος του επέφερε δύο ισχυρά χτυπήματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού, τον εξύβρισε χυδαία και ετράπη σε φυγή, επιβαίνοντας ως συνοδηγός σε μοτοσυκλέτα.

Στη συνέχεια, ο Λάζαρος Λασκαρίδης, συνοδευόμενος από τα στελέχη της παράταξης Νάσο Πρέντζα και Απόστολο Σκαρλέτο, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας, όπου κατέθεσε μήνυση και ζήτησε ιατροδικαστική εξέταση. Είναι σαφές ότι η φωνή του Λάζαρου Λασκαρίδη, η φωνή της παράταξής μας, ενοχλεί τη διαπλοκή της πόλης. Όμως, οι τραμπουκισμοί της δεν μας φοβίζουν. Η φωνή μας όχι μόνο θα παραμένει δυνατή αλλά θα ενταθεί κιόλας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου