Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Μουσική βραδιά με λαϊκά και δημοτικά τραγούδια από μαθητικό συγκρότημα στο «Καλλίπολις», το Σάββατο 19 Μαΐου στις 8.00μμ

Μουσική βραδιά με λαϊκά και παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια διοργανώνει ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» το Σάββατο 19 Μαΐου στις 8.00μμ.

Ο Σταύρος, ο Γιάννης, ο Αλέξανδρος και ο Γιάννος που αποτελούν την ορχήστρα είναι μαθητές από τις γειτονιές των Νοτίων Προαστίων της Αθήνας και θα μας ταξιδέψουν με ένα πλούσιο πρόγραμμα 100% ελληνικό.


Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» στηρίζει τη νεανική δημιουργικότητα -το έπραξε και με την Έκθεση Ζωγραφικής «Αλέξανδρος, ο ασυμβίβαστος καλλιτέχνης», αλλά και με τα δωρεάν μαθήματα μουσικών οργάνων που γίνονται κάθε Κυριακή στις 12.00- και καλεί όλους & όλες ανεξάρτητα από ηλικία να ενισχύσουν αυτή την εκδήλωση και τη γενικότερη προσπάθεια των παιδιών.

Την μπάντα απαρτίζουν οι:

  • Σταύρος Καρακαϊδός, κλαρίνο
  • Γιάννης Σκουλίκας, μπουζούκι - φωνητικά
  • Αλέξανδρος Σταρίδης, κιθάρα - φωνητικά
  • Γιάννος Τομάζος, πλήκτρα

Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Επόμενες εκδηλώσεις στο «Καλλίπολις»:


Τρίτη 22 Μαΐου στις 7.30μμ: «καφενείο στις όμορφες γωνιές της αυλής» και στη συνέχεια -όσοι επιθυμούν- θα παρακολουθήσουν τη δραματική/αστυνομική ταινία του Pedro Almodóvar «Ψηλά Τακούνια - Tacones lejanos».
Τετάρτη 30 Μαΐου στις 7.30μμ: Οι εκδηλώσεις του μήνα ολοκληρώνονται με αφιέρωμα  στην εξέγερση της νεολαίας τον Μάη του ’68.
Συνεχίζονται κανονικά οι κινηματογραφικές προβολές κάθε Κυριακή και Τρίτη στις 9.00μμ, με αυτές τις Τρίτης να είναι αφιερωμένες στον μεγάλο ισπανό δημιουργό Pedro Almodóvar.

Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (
Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.



Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση.

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά από τις 6.00μμ.
Ειδικά για τα Σαββατοκύριακα, λειτουργεί και το μεσημέρι από τις 12.00 μέχρι τις 3.00μμ.


Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην
Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου