Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Προβολή της ταινίας «Ο Πωλ, ο Μικ και οι άλλοι» του Ken Loach στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»


Με την κοινωνική ταινία «Ο Πωλ, ο Μικ και οι άλλοι - The Navigators», του Ken Loach, ξεκινά το αφιέρωμα της Ομάδας Κινηματογράφου του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» στον μεγάλο άγγλο σκηνοθέτη, την Τρίτη 3 Απριλίου στις 9.00μμ.

Το αφιέρωμα στον Ken Loach περιλαμβάνει ακόμα τρεις  χαρακτηριστικές ταινίες που θα προβάλλονται διαδοχικά κάθε Τρίτη στις 9.00μμ, ενώ οι προβολές της Κυριακής (δεν θα γίνουν προβολές τις Κυριακές του Πάσχα & του Θωμά) θα γίνονται στις 8.30μμ.

Για την ταινία:


Αγγλική κοινωνική ταινία, 2001, έγχρωμη, 92΄, σε σκηνοθεσία Κεν Λόουτς, με τους Τζο Ντιούτιν, Τομ Κρέιγκ, Στιβ Χούισον, Τζούλιετ Μπέιτς.


Όταν το 1995 οι αγγλικοί σιδηρόδρομοι ιδιωτικοποιούνται, ο Πολ, ο Μικ και η παλιοπαρέα τους, εργάτες στα τρένα του Νότιου Γιορκσάιρ, έχουν να διαλέξουν ανάμεσα στην απόλυση με πενιχρή αποζημίωση ή τη συνέχιση της εργασίας τους κάτω από απάνθρωπες συνθήκες και με λιγότερες αποδοχές.

Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «
Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.

Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση.

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά από τις 6.00μμ.
Ειδικά για τον Απρίλιο, τα Σαββατοκύριακα θα λειτουργήσει πιλοτικά και το μεσημέρι 11.00πμ έως 3.00μμ, εκτός από την Κυριακή & Δευτέρα του Πάσχα που θα είναι κλειστός. Επίσης θα είναι κλειστός το βράδυ του Μ. Σαββάτου.


Δείτε εδώ το event  στο facebook

Το αφιέρωμα στον Ken Loach
 

Το πρόγραμμα προβολών του Απριλίου


Το πρόγραμμα του Απριλίου


Διαβάστε:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου