Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Νέα Σμύρνη: Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Ιμβρίων (video)

της Εριέλλας Χρυσού

Ο Σύλλογος Ιμβρίων διοργάνωσε την ετήσια εκδήλωσή του για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου στη Νέα Σμύρνη.
 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε απολογισμός των δράσεων της χρονιάς που πέρασε με έμφαση στην επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, ενώ σε απευθείας σύνδεση μέσω Skype, Ιμβριοτόπουλα από την Ίμβρο τραγούδησαν το τραγούδι «Ίμβρος» των Θ. Γκόνη και Ν. Ξυδάκη.

Χαιρετισμό απεύθυναν ο πρ. Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας, ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ και Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής για τον Ελληνισμό της Διασποράς Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ιμβρίων Στέλιος Πούλαδος και ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης, ενώ παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η Βουλευτής Α΄ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Σταματάκη, ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Σμύρνη Ποιότητα Ζωής» Γιώργος Κουτελάκης και εκπρόσωποι φορέων και οργανώσεων.


Στην κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης nstv.gr μίλησε ο Πρόεδρος του Συλλόγους Στέλιος Πούλαδος, ο οποίος ευχήθηκε για την καινούργια χρονιά σχολιάζοντας με συγκίνηση τη σύνδεση με το νησί της Ίμβρου και το τραγούδι που τραγούδησαν τα παιδιά.

Ο Βουλευτής Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης έδωσε τις ευχές του για το 2018, τονίζοντας «να είναι το 2018 έτος απελευθέρωσης του λαού μας από το μνημονιακό κανιβαλισμό», ενώ συνεχάρη το Σύλλογο Ιμβρίων για το εξαιρετικό του έργο και τα εντυπωσιακά αποτελέσματα των προσπαθειών του.

Τέλος, ο Γιώργος Κουτελάκης ευχήθηκε για την καινούργια χρονιά και τόνισε πως ο Σύλλογος Ιμβρίων θα πρέπει να συνεχίσει το εξαιρετικό και προς παράδειγμα έργο του καθώς αυτό που έχει επιτύχει είναι η Ίμβρος να είναι η μοναδική από τις χαμένες Πατρίδες όπου υπάρχει σήμερα Ελληνισμός και Ορθοδοξία.



nstv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου