Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

Ξεκινούν τα μαθήματα του Κέντρου Επιμόρφωσης (ΚΕΠΙ) του Δήμου Αγίου Δημητρίου

Τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου ξεκινούν τα μαθήματα του Κέντρου Επιμόρφωσης του Δήμου Αγ. Δημητρίου, με ένα ευρύ φάσμα θεματικών ενοτήτων που καλύπτουν ποικίλα ενδιαφέροντα που σκοπό έχουν τη δωρεάν παροχή επιμόρφωσης σε ενήλικες πολίτες.

Τα επιμορφωτικά προγράμματα θα διεξάγονται στο 2ο ΓΕΛ Αγίου Δημητρίου (Αγίου Δημητρίου 198), ενώ κάθε μήνα θα αναρτάται το αντίστοιχο πρόγραμμα.
Δείτε εδώ το Πρόγραμμα του Ιανουαρίου 2018.


Η νέα δομή που θα λειτουργεί υπό την αιγίδα του Οργανισμού Παιδείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Προστασίας (ΟΠΚΑΠ), θα βασίζεται στην αξιοποίηση της εθελοντικής προσφοράς εκπαιδευτικών της πόλης ή μη, με αποδεδειγμένη εμπειρία και έργο ο καθένας και η καθεμία στον κλάδο του.

Το ΚΕΠΙ θα προσφέρει δωρεάν επιμορφωτικά προγράμματα εκμάθησης ξένων γλωσσών, συμβουλευτικής γονέων, συμβουλευτικής εργασίας και σύνταξης επαγγελματικού βιογραφικού, ψυχοπαιδαγωγικής για μη τυπικά παιδιά, υγιεινής διατροφής, στοματικής υγιεινής, ομοιοπαθητικής, θεατρικού παιχνιδιού, δημιουργικής γραφής, υποκριτικής, δημιουργίας ταινιών, ντοκιμαντέρ και σχολικών παραστάσεων, ποίησης και πεζογραφίας, ζωγραφικής, κηπουρικής, ντεκουπάζ και μικτών τεχνών και άλλων γνωστικών αντικειμένων.

Επιδίωξη του Δήμου Αγ. Δημητρίου μέσα από τη σύσταση του Κέντρου Επιμόρφωσης είναι η δημιουργία ίσων ευκαιριών πρόσβασης στην εκπαίδευση, η απόκτηση γνώσεων και η υιοθέτηση δημιουργικής και θετικής στάσης ζωής ως προς τη μάθηση.

Ταυτόχρονα όμως, στόχος είναι η ενίσχυση των συμμετεχόντων στο ΚΕΠΙ με γνωστικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για το συνεχώς εξελισσόμενο κοινωνικό-οικονομικό περιβάλλον και την αγορά εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να υποβάλουν αίτηση:

1. Στο e-mail kepi@dad.gr
2. Στο σύνδεσμο https://goo.gl/forms/ipT8YslaCXIyO2iJ3
3. Στο 2ο ΓΕΛ Αγ. Δημητρίου, Αγ. Δημητρίου 198, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, και 5:00μμ - 7:00μμ (το σχολείο θα παραμείνει ανοικτό για εγγραφές και κατά τη διάρκεια των γιορτών)
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματά σας στο email kepi@dad.gr ή να καλείτε στα τηλέφωνα : 2110125937 - 6944627665, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, 5:00μμ - 9:00μμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου