Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

ΣΥΡΙΖΑ Ελληνικού: Σχέδιο Ολοκληρωτικής Καταστροφής των όμορων Δήμων & της Αττικής το Σ.Ο.Α. για το πρ. αεροδρόμιο

«Σχέδιο Ολοκληρωτικής Καταστροφής, όχι μόνο για τους όμορους δήμους αλλά για ολόκληρη την Αττική» και «τερατούργημα που δεν χωράει στην περιοχή μας, δεν έχει θέση στην Αττική».

Με αυτούς τους χαρακτηρισμούς υποδέχτηκε η Οργάνωση Μελών Ελληνικού του ΣΥΡΙΖΑ το Σχέδιο Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης (Σ.Ο.Α.) για το Ελληνικό που κατέθεσαν για διαβούλευση το ΤΑΙΠΕΔ και το επενδυτικό σχήμα.

32 άτομα από τα ΚΑΠΗ Αγίου Δημητρίου στην Κατασκήνωση Καλαθά του Δήμου Χανίων

Δεκαήμερες διακοπές στην Κρήτη, κάνουν 32 άτομα από τα ΚΑΠΗ του Δήμου Αγ. Δημητρίου, που φιλοξενούνται στην Κατασκήνωση Καλαθά του Δήμου Χανίων, από τις 8 Αυγούστου 2017.

Οι φιλοξενούμενοι/-ες, αφού έφτασαν στο Λιμάνι της Σούδας και μετά από μία πρωινή βόλτα στο Παλιά Πόλη των Χανίων, συναντήθηκαν με Χανιώτες κατασκηνωτές και έχουν ήδη αρχίσει να απολαμβάνουν το κατασκηνωτικό πρόγραμμα, το υπέροχο φαγητό, την τσικουδιά και την ωραία παρέα.

Ξεσηκώθηκαν τα σόγια

του Πέτρου Κατσάκου


Και σιγά που θα κάτσουν να ασχοληθούν με οργανισμούς και λεωφορεία. Η Βουλή να ’ναι καλά και οι οικογενειακές παραδόσεις.
 

Για τους υπόλοιπους θα υπάρχει πάντα μια ΛΑΡΚΟ, άντε και για τους πιο κάτω ένα Ερρίκος Ντυνάν να βολεύονται...

Την παραίτηση Παπουτσή από την Παγκόσμια Τράπεζα ζητά η κυβέρνηση

του Κώστα Ζαφειρόπουλου

Την παραίτηση του Χρήστου Παπουτσή από την Παγκόσμια Τράπεζα ζητά η κυβέρνηση, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, εξαιτίας της αρνητικής στάσης του πρώην κορυφαίου
υπουργού του ΠΑΣΟΚ σχετικά με το αίτημα της Ελλάδας για χορήγηση δανείου ύψους 3 δισ. ευρώ από τον διεθνή οργανισμό.

Ο ίδιος όμως αρνείται εδώ και έξι μήνες να αποχωρήσει από την υψηλόμισθη θέση του και φέρεται να υποστηρίζει πως η σύμβαση που έχει είναι με την Παγκόσμια Τράπεζα και μάλιστα αορίστου χρόνου.

"Κίνηση πολιτικής υποταγής στην ηγεσία Μητσοτάκη η πρόταση της ΟΝΝΕΔ Γλυφάδας για μετονομασία της οδού Κύπρου"

Η πρόταση της ΟΝΝΕΔ Γλυφάδας για μετονομασία της οδού Κύπρου σε οδό Κωνσταντίνου Μητσοτάκη αποτελεί "κίνηση πολιτικής υποταγής στη νυν ηγεσία της ΝΔ και τον αρχηγό Κυριάκο Μητσοτάκη", τονίζει σε ανακοίνωσή της η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Αθήνας.

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ επικρίνει τη νεολαία της ΝΔ ότι δεν ασχολείται με τα σοβαρά προβλήματα των κατοίκων της Γλυφάδας και ειδικότερα της νεολαίας και απορρίπτει την πρόταση προτρέποντας τους εμπνευστές της να διαβάσουν την ιστορία της Μεγαλονήσου.