Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Λάζαρος Λασκαρίδης: «Έφυγαν για διακοπές και ξέχασαν τους Καλλιθεάτες. Είκοσι μέρες χωρίς εκδήλωση η Καλλιθέα»


Με αφορμή το έλλειμμα πολιτιστικών εκδηλώσεν κατά το μήνα Αύγουστο, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα» Λάζαρος Λασκαρίδης,
έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
«Για τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι, καταγγέλουμε και στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και με δημόσιες ανακοινώσεις μας, το απαράδεκτο γεγονός της έλλειψης των πολιτιστικών εκδηλώσεων κατά το μήνα Αύγουστο από την πόλη μας.

Η ταινία «Toni Erdmann» προβάλλεται στο πρώην Κάμπινγκ Βούλας, απόψε Παρασκευή 11 Αυγούστου στις 9.30μμ

Η γερμανική κωμωδία του Μάρεν Άντε «Toni Erdmann» (2016, 162'), θα προβληθεί απόψε, Παρασκευή 11 Αυγούστου στις 9.30μμ στο Αυτοδιαχειριζόμενο πρ. Κάμπινγκ Βούλας.

Η προβολή γίνεται στο κτήριο της πύλης εισόδου των πεζών και η είσοδος είναι δωρεάν.
Προσοχή στη νέα ώρα έναρξης της προβολής: 9.30μμ.

Η δημοτική αρχή Ελληνικού-Αργυρούπολης κάνει πως δεν βλέπει τις επιπτώσεις του Σ.Ο.Α. για το Ελληνικό @ Video από το Δ.Σ.

Από το ΣΟΑ που κατέθεσαν οι επενδυτές
Με μια λίστα 14 "αιτημάτων" προς την... κυβέρνηση προσήλθε η διοίκηση του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου
(2/8/2017), που έγινε
για το Σχέδιο Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης (Σ.Ο.Α.) για το Ελληνικό που κατέθεσαν το επενδυτικό σχήμα και το ΤΑΙΠΕΔ.

Η διοίκηση Κωνσταντάτου δηλώνει ευθέως ότι το ΣΟΑ "αποτελεί για εμάς μια απόλυτα θετική εξέλιξη" και ότι "είναι η πολιτική δύναμη που διαχρονικά στήριξε και στηρίζει την επένδυση" (ποια επένδυση άραγε;) χωρίς να κάνει καμιά αξιολόγηση των επιπτώσεων σε περίπτωση που προχωρήσει η υλοποίηση του Σ.Ο.Α. των επενδυτών.

Εγκρίθηκε η πρόταση για τις ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) των Δήμων Καλλιθέας, Π. Φαλήρου & Αλίμου

Την υψηλότερη βαθμολογία από τη Διαχειριστική Αρχή του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος (ΠΕΠ) Αττικής έλαβε η πρόταση της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) του Δήμου Πειραιά. 

Εγκρίθηκε επίσης η πρόταση για τις «Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις (ΟΧΕ) Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΒΑΑ)», που υποβλήθηκε με επικεφαλής εταίρο τον Δήμο Καλλιθέας, σε συνεργασία με τους Δήμους Αλίμου και Π.Φαλήρου.