Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

"Ο Τρελός Πιερό" από την Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού-Αργυρούπολης, την Πέμπτη 27 Ιουλίου στις 9.30μμ

Για μια ακόμα φορά συλλαμβάνεται να λέει ψέματα στους πολίτες ο κ. Κωνσταντάτος


«Ας κρίνουν οι πολίτες ένα δήμαρχο ο οποίος δεν περιορίζεται στο να προβάλλει το δικό του έργο, έστω και με την υπερβολή που γενικά τον χαρακτηρίζει, αλλά προσπαθεί συστηματικά με ψέματα να συκοφαντεί τους αντιπάλους του».

Αυτό τονίζει με ανακοίνωσή της η Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού-Αργυρούπολης επισημαίνοντας ότι «για πολλοστή φορά λέει ψέματα ο Γιάννης Κωνσταντάτος» και ότι «την περίοδο 2007-2010 με την διοίκηση της παράταξής μας ο δήμος απόκτησε: 2 καινούργια απορριμματοφόρα, 1 καινούργιο πλυντήριο κάδων, 1 καινούργιο όχημα μεγάλη σκούπα, 2 καινούργια μικρά ανοιχτά ημιφορτηγά, 5 αυτοκίνητα επιβατικά...».

"Βιοκλιματικό - Πολυδύναμο Αθλητικό Κέντρο Δήμου Νέας Σμύρνης", και 24 μήνες τι κάνουμε;

του Δημήτρη Πετρόπουλου

Σε δημοπράτηση είναι επίσημα το μεγαλύτερο αθλητικό έργο υποδομής εδώ και χρόνια στην Αθήνα.
Συγκεκριμένα μιλάμε για την κατασκευή Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου 3.500 θέσεων το οποίο
ονομάζεται "Βιοκλιματικό - Πολυδύναμο Αθλητικό Κέντρο Δήμου Νέας Σμύρνης".

Έξι «τέρατα» με πράσινη γαρνιτούρα προβλέπει το Σχέδιο Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης (ΣΟΑ) για το Ελληνικό

της Χαράς Τζαναβάρα

Αχαρτογράφητες οι συνέπειες του φαραωνικού σχεδίου
της Lamda Development για το Ελληνικό
Μητροπολιτικό πάρκο 2.000 στρεμμάτων και άλλα 1.500 στρέμματα διάσπαρτο κοινόχρηστο πράσινο, στα οποία όμως θα «φυτευθούν» έξι ουρανοξύστες με ύψος έως 200 μέτρα και απροσδιόριστος αριθμός κτιρίων έως 50 μέτρα, περιλαμβάνονται στις βασικές προβλέψεις του Σχεδίου Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης (ΣΟΑ) για το Ελληνικό, που μαζί με τη στρατηγική μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων αναρτήθηκε χθες στην ιστοσελίδα του ΤΑΙΠΕΔ και θα τεθεί σε διαβούλευση 45 ημερών.

Είναι το ιδιότυπο ισοζύγιο, μέσα από το οποίο μειώθηκε η δόμηση, από 3,6 σε 2,7 εκατ. τετραγωνικά και αυξήθηκαν οι ελεύθεροι χώροι, αλλά πολλαπλασιάστηκε το ύψος των κτιρίων που θα διαθέτουν έως και 67 ορόφους!