Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Ο Θέμος κλαίγεται για τα «μαύρα» εκατομμύρια που πρέπει να επιστρέψει στο Δημόσιο και ο Άδωνις τον υποστηρίζει

Η τάση του Άδωνη Γεωργιάδη να υποστηρίζει αμφιλεγόμενους επιχειρηματίες είναι γνωστή.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε τα θερμά λόγια με τα οποία μιλούσε για τον οποίο Όμιλο Ξυνή ο οποίος χρωστούσε περί τα 11 εκατ. ευρώ στο Δημόσιο ή τη στήριξη στον κατασκευαστή Βωβό του οποίου προσφυγή είχε απορρίψει το ΣτΕ αναγκάζοντας τον αντιπρόεδρο της ΝΔ να αποκαλέσει τους δικαστές του «μουρλούς».

Την ενίσχυση του θεσμού των Λαϊκών Αγορών προωθεί η Περιφέρεια Αττικής

Την περαιτέρω ενίσχυση του θεσμού των Λαϊκών Αγορών και τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων προωθεί η Περιφέρεια Αττικής, σε συνεργασία με τις Ομοσπονδίες των Λαϊκών Αγορών.

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Λαϊκών Αγορών, στη συνεδρίασή της στις 6.07.2017 ενέκρινε τις προτάσεις του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου στο Ταμείο Λαϊκών Αγορών, Μιλτιάδη Ευσταθιάδη, για την αξιοποίηση του αποθεματικού της Περιφέρειας που προέρχεται από το ημερήσιο δικαίωμα των πωλητών:

Άγιος Δημήτριος: "Γυναικείες συνωμοσίες" του Βασίλη Βαφέα στο Cine Πλατεία, απόψε, Δευτέρα 10 Ιουλίου στις 9.00

Σε σταθερή μείωση τα ποσοστά ανεργίας (21,7%) - Οι καλύτερες επιδόσεις στο ισοζύγιο εργασίας από τον Ιούνιο του 2001

Αρκετά σημαντική χαρακτήρισε η υπουργός Eργασίας Έφη Αχτσιόγλου μιλώντας στην εκπομπή "Οικονομία Στο Κόκκινο" με τον Στάθη Σχινά τη μείωση της ανεργίας στο 21,7% τον Απρίλιο, τονίζοντας ότι έχει σημειώσει πτώση της τάξης περίπου του 2%.

Αναφερόμενη στα στοιχεία της ΕΡΓΑΝΗΣ για τον Ιούνιο, υπογράμμισε ότι το ισοζύγιο είναι θετικό κατά 40.599 θέσεις εργασίας κάνοντας λόγο για την καλύτερη επίδοση από το 2001 μέχρι σήμερα.

Στο "Πολυμήχανο" οι προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Ελληνικού-Αργυρούπολης, κάθε Πέμπτη από 13 Ιουλίου

Στο "Πολυμήχανο cafe teatral" (Φλέμινγκ 58, Αργυρούπολη) θα γίνονται πλέον κάθε Πέμπτη στις 9.30μμ οι προβολές της θερινής
περιόδου της Κινηματογραφικής Λέσχης Ελληνικού-Αργυρούπολης (ΚΙ.Λ.ΕΛΛ.ΑΡ.).

Η απόφαση ελήφθη μετά την άρνηση της διεύθυνσης του κινηματογράφου Αλόμα να συνεχίσει να παρέχει τον χώρο, επικαλούμενη κωλύματα που, σύμφωνα με πληροφορίες, προκύπτουν από συμβόλαιό της με διαφημιστική εταιρεία.