Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

"Κύριε δήμαρχε του Αλίμου, τι κάνετε για να έχουμε μόνιμους υπαλλήλους στην καθαριότητα;"

Σκοπιμότητα καταλογίζει στον δήμαρχο Αλίμου κ. Κονδύλη η δημοτική κίνηση Αλίμου "ΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι", για την άρνησή του να απαντήσει στην επικεφαλής της κίνησης Ελένη Μπελιά για το ποια μέτρα έχει πάρει ώστε να γίνουν μόνιμες προσλήψεις στην καθαριότητα με βάση το νέο Νόμο του υπουργείου Εσωτερικών.

Συγκεκριμένα, το υπουργείου Εσωτερικών, σε εφαρμογή του νέου Νόμου, ζήτησε από τους Δημάρχους όλης της χώρας να δηλώσουν έως τις 31/7 τις ανάγκες τους σε μόνιμο προσωπικό στις υπηρεσίες καθαριότητας, προκειμένου να περιληφθούν στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για την πρόσληψή τους.

Την Τετάρτη 12 Ιουλίου ξεκινά το Φεστιβάλ Γλυφάδας 2017 - Το πρόγραμμα

Το Φεστιβάλ Γλυφάδας 2017 ξεκινά αυτή την Τετάρτη 12 Ιουλίου στην Πλατεία Ξενοφώντος με την προβολή παιδικής ταινίας.

Ένα καλοκαίρι κινηματογραφικών προβολών, συναυλιών και θεατρικών παραστάσεων στην παραλία της Γλυφάδας και σε ορισμένες από τις πιο ωραίες γωνιές της πόλης.

Ειδικά για τις εκδηλώσεις στην παραλία, έχει δημιουργηθεί ένας καινούργιος χώρος, στο τέλος της 3ης Μαρίνας, πάνω στο κύμα!

"Μανωλάκης ο βομβιστής": Η κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου στο Δημοτικό Στάδιο Γρ. Λαμπράκης, τη Δευτέρα 10 Ιουλίου



Απόλυτα επιτυχημένη η μουσική βραδιά της ομάδας «Αυτισμός & Κανναβιδιόλη - Επιληψίες & νευρολογικές παθήσεις παιδιών»

της Εριέλλας Χρυσού


Η ομάδα «Αυτισμός και κανναβιδιόλη, γονείς και ασθενείς χρόνιων και αυτοάνοσων παθήσεων» διοργάνωσε συναυλία στο Άλσος της Νέας Σμύρνης.

Οι καλλιτέχνες συμμετείχαν αφιλοκερδώς για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους με τον τρόπο αυτό στις μάχες που δίνουν οι ασθενείς και οι οικογένειές τους.