Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Η αλήθεια είναι στην Εθνάρχου Μακαρίου. Όποιος θέλει να τη δει, ας πάει να τη δει με τα μάτια του!!!


Είπαμε... όταν το θράσος περισσεύει, βγάζουν φωτογραφίες αφού πρώτα έχουν ξηλώσει τα παιχνίδια για να παίξουν το επικοινωνιακό τους
παιχνίδι που τόσο καλά ξέρουν!

Η αλήθεια για την παιδική χαρά της Εθνάρχου Μακάριου - μία από τις καλύτερες του Ελληνικού: Ήταν σε 5 στρέμματα διάσπαρτη με παιχνίδια, τρεις κούνιες, τρεις τραμπάλες, ένα πολυπαιχνίδι και μερικά άλλα μικρότερα, με κιόσκια, πάγκους... αλλά χωρίς δάπεδα και "πιστοποίηση"!!!

Διήμερο εκδηλώσεων της Ένωσης Κατοίκων Αμφιθέας "Σοφία Μπεφόν", την Τετάρτη 5 & Πέμπτη 6 Ιουλίου, στις 8.30μμ



Ψηφιακή εξυπηρέτηση πολιτών για τα ανασφάλιστα οχήματα από την Περιφέρεια Αττικής

Για την αντιμετώπιση της επείγουσας κατάστασης, υποδοχής των αιτήσεων πολιτών για την εξακρίβωση στοιχείων ανασφάλιστων οχημάτων η Γενική Δ/νση Μεταφορών της Περιφέρειας Αττικής ενεργοποιεί, από 4/7/17, υπηρεσίες του Οδηγού του Πολίτη, ώστε η συλλογή συγκεκριμένων αιτήσεων να πραγματοποιηθεί ψηφιακά, χωρίς να απαιτηθεί μετακίνηση των πολιτών προς τις υπηρεσίες της Περιφέρειας.
 
Οι πολίτες θα εντοπίζουν τις σχετικές υπηρεσίες στον Οδηγό του Πολίτη της Περιφέρειας Αττικής και στο Portal της Περιφέρειας:
Καταχώρηση Ι.Χ. μετά από δήλωση κλοπής
Οριστική διαγραφή οχήματος

Μια δικαστική απόφαση με «αμνησία» και δίχως «κοινό περί δικαίου αίσθημα»

του Θάνου Παναγόπουλου

1994. Κυβέρνηση Ανδρέα Παπανδρέου με υφυπουργό Οικονομικών τον βουλευτή Ηλείας Δημήτρη Γεωργακόπουλο, ο οποίος αποφασίζει παραγραφή
ανέλεγκτων φορολογικών υποθέσεων που λήγουν 31.12.1994.

Εν όψει ΟΝΕ, η Ελλάδα «κυνηγά» τα κριτήρια του Μάαστριχτ, όπως το έλλειμμα που πρέπει να συμπιεστεί στο 3% του ΑΕΠ. Γι’ αυτό αναζητούνται πρόσθετα φορολογικά έσοδα, ακόμη και παλαιότερων ετών.