Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Δικαίωση των αγώνων των εργαζομένων που αναμένουν λειτουργία της ΕΝΚΛΩ την 1η Σεπτεμβρίου (video)

Προς επαναλειτουργία η ΕΝΚΛΩ μετά την πτώχευση του 2012 και οι εκπρόσωποι των εργαζομένων υπογραμμίζουν τη δικαίωση του αγώνα τους και μιλούν
για επιτάχυνση των νομικών διαδικασιών ώστε 1η Σεπτεμβρίου να ξεκινήσουν να εργάζονται.

«Είμαστε πολύ κοντά στην υλοποίηση ενός επιχειρησιακού σχεδίου αξιολογημένου από την ελληνική πολιτεία» δήλωσε στην ΕΡΤ, ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΦΑΝΚΟ, Γ. Τσουγκράνας προσθέτοντας ότι «ένας αγώνας 9 ετών όλων των εργαζομένων φτάνει στο τέλος του» με σημαντικότερο όφελος όλων την επαναλειτουργία της ΕΝΚΛΩ που θα φέρει νέες θέσεις εργασίας στην πόλη της Κομοτηνής, αλλά και στην Ημαθία και τη Νάουσα.

Αργυρούπολη: Ρεμπέτικο γλέντι στον Όμιλο Παραδοσιακών Αναζητήσεων (Ο.Π.Α.), την Κυριακή 14 Μαΐου στις 2.00μμ


Όμιλος Παραδοσιακών Αναζητήσεων (Ο.Π.Α.):
25ης Μαρτίου 43, Αργυρούπολη (1ος όροφος)

Κακοτεχνίες στο Άλιμο... αλλά οι απευθείας αναθέσεις από τον δήμαρχο στον ίδιο εργολάβο καλά κρατούν

Μόλις πριν από τέσσερις περίπου μήνες ορισμένα σημεία του οδοστρώματος, σε δρόμους του δήμου Αλίμου με μεγάλη κλίση, επιστρώθηκαν με βωξίτη, ένα αντιολισθητικό υλικό.

Η καταστροφή της επίστρωσης αυτής άρχισε σχεδόν αμέσως, το υλικό έφευγε από τη θέση του και «κυλούσε» στον δρόμο. Σήμερα όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, η επίστρωση έχει σχεδόν ολοκληρωτικά καταστραφεί.

Η χρυσή ιδιωτική ΔΕΚΟ

Καμία έκπληξη δεν προκαλεί το απίστευτο κύμα αντιδράσεων που ξεσηκώθηκε με την ανακοίνωση από το υπουργείο Μεταφορών ότι δρομολογείται η επόμενη σελίδα στον
ΟΑΣΘ.

Είναι φυσικό να υπάρχουν διαφωνίες, είτε δομικές είτε σε επιμέρους ρυθμίσεις, όμως είναι πολιτική αθλιότητα εις βάρος της κοινωνίας να θέλουν κάποιοι να συνεχίσει ο ΟΑΣΘ να λειτουργεί όπως λειτουργεί σήμερα.