Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Fake η "είδηση" που έβγαλε η δημοτική αρχή Ελληνικού-Αργυρούπολης για πυροβολισμό κατά απορριμματοφόρου

Fake (στα ελληνικά μούφα ή μαϊμού) ήταν η "είδηση" που έβγαλε η δημοτική αρχή Ελληνικού-Αργυρούπολης για πυροβολισμό κατά απορριμματοφόρου τη Δευτέρα 25 Απριλίου στην Αργυρούπολη, όπως φαίνεται από ανακοίνωση της παράταξης του Χρήστου Κορτζίδη.
 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού-Αργυρούπολης επικοινώνησε με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, η οποία διαβεβαίωσε ότι η έρευνα της αστυνομίας κατέληξε ότι δεν υπήρξε πυροβολισμός κατά του απορριμματοφόρου.

Μοσχάτο: Η ταινία «Φρίντα» στην Κινηματογραφική Λέσχη Μεσοποταμίας, την Κυριακή 14 Μαΐου στις 8.30μμ

Η Κινηματογραφική Λέσχη της Μεσοποταμίας συνεχίζει τις προβολές της για το μήνα Μάιο με την ταινία «Φρίντα» της Τζούλι Τέιμορ (2003, Έγχρωμο, 123').
 
Η προβολή θα γίνει την Κυριακή 14 Μαΐου στις 8.30μμ, στην πολύ όμορφη, ανανεωμένη αυλή της Μεσοποταμίας, Πλάτωνος 13 στο Μοσχάτο, και θα ακολουθήσει συζήτηση.
Προσοχή στη νέα ώρα προβολών: 8.30μμ.
 
Η είσοδος είναι όπως πάντα δωρεάν, αλλά, εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να συνεισφέρετε στο Καλάθι της Αλληλεγγύης φέρνοντας
μαζί σας τρόφιμα μακράς διαρκείας ή στο Αλληλέγγυο Σχολείο Μεσοποταμίας με γραφική ύλη.

Άγιος Δημήτριος: «Παναγούλεια 2017» με Μαρία Φαραντούρη, Γερ. Ανδρεάτο & Ειρηνοδρομία, το τριήμερο 12, 13 & 14 Μαΐου

Με ένα πολύ ιδιαίτερο μουσικόχορευτικό πρόγραμμα και μια σπουδαία καλεσμένη, την Μαρία Φαραντούρη, γιορτάζονται τα φετινά "Παναγούλεια", στο Δήμο Αγ. Δημητρίου, το τριήμερο 12, 13 και 14 Μαΐου 2017.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει:

Παρασκευή 12-5-2017 - Αμφιθέατρο 1ου Γυμνασίου - Λυκείου (Στρογγυλό)
Ώρα 21.30: Μουσικοθεατρική Παράσταση "Λίγα γαρύφαλλα"

Συνέλαβαν αρχαιοκάπηλο στον Άλιμο - Θα πουλούσε σπάνιο κυκλαδικό ειδώλιο για 1.000.000 ευρώ!

Συνελήφθη στον Άλιμο, από αστυνομικούς του Τμήματος Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 46χρονος για παράνομη κατοχή-μεταφορά αρχαίων κινητών μνημείων μεγάλης αξίας.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για παράβαση των διατάξεων της νομοθεσίας για την προστασία
των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Απαιτούμε να κηρυχθεί αργία η 10η Μαΐου για τον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης

Χορηγός επικοινωνίας: εδώ στο νότο


Διαβάστε:

Αιδώς Αργείοι! Ουαί Υποκριτές! @ Ποια από τις προσωπικότητες που θα παρευρεθούν στη φιέστα, θα φωταγωγήσει την αλήθεια;

Τις τελευταίες μέρες κάνει το γύρω του διαδικτύου μια είδηση γύρω από την ανακαίνιση του περίφημου σήματος του πάλαι ποτέ Εθνικού Αερομεταφορέα, της Ολυμπιακής Αεροπορίας, που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, εντός του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Ο δήμαρχος της πόλης ο οποίος εκλέχτηκε υποστηριζόμενος άτυπα από το ΠΑΣΟΚ και την Νέα Δημοκρατία αποφάσισε να ξαναδώσει ζωή στο ξεχασμένο σήμα της ιστορικής Ολυμπιακής.

«Μάθανε ότι χορηγούμαστε, πλάκωσαν και οι γύφτοι» ή «Εμπρός της ΑΕΚ παλληκάρια... τα δίχτυα σκίστε, τη δόξα κατακτήστε...»


Τον παλαιό ύμνο της ΑΕΚ μού θύμισε η πρώτη επίσκεψη που έκανα στην πρώην παιδική χαρά που ανακατασκευάστηκε και εγκαινιάσθηκε επί δημαρχίας Γιάννη Κωνσταντάτου και με έναν, δυο, τρεις...
μα τόσους χορηγούς (!!!) που χάνει η συμπολίτευση το παιδί και η αντιπολίτευση τη μάνα.

Για τα «δίχτυα» και τα «δίκτυα» αυτών των πολλών και δυσεξήγητων θα μιλήσουμε προσεχώς με μια διαφορετική προσέγγιση, γιατί το πρώτο που επείγει είναι να μη συμβεί κάποιο ατύχημα στα παιδιά που παίζουν μπάλα στο «γήπεδο 5χ5 με χλοοτάπητα πιστοποιημένο από την FIFA».

Και οδοντιατρική περίθαλψη στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας

Στον κορμό της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας εντάσσεται η Οδοντιατρική περίθαλψη, σύμφωνα με την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία (ΕΟΟ).

Σε πρόσφατη συνάντηση που είχε το προεδρείο της Ομοσπονδίας με τον υπουργό Υγείας Α. Ξανθό, στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης επί του προσχεδίου νόμου για την ΠΦΥ, ο υπουργός, όπως αναφέρουν οι οδοντίατροι, δεσμεύθηκε για «πλήρη οδοντιατρική περίθαλψη και προσθετική αποκατάσταση σε παιδιά και ενήλικες».

Από σπου και σπου…

της Κατερίνας Ακριβοπούλου

Ζητούν απολύσεις δημοσιογράφων της ΕΡΤ επειδή δεν τους αρέσουν οι απόψεις τους.

Στοχοποιούν συγκεκριμένα πρόσωπα, (μεταξύ των οποίων και η αφεντιά μου επειδή λέει «διέγνωσαν»
άσεμνη χειρονομία (!!!) κατά τη συνομιλία μας με τον Άδωνι) και μοντάρουν στη γνωστή μονταζιέρα την οποία παρέλαβαν αυτούσια από την εποχή Μουρούτη, δηλώσεις, σχόλια και τοποθετήσεις συναδέλφων, με τρόπο αυθαίρετο και κυρίως διαστρεβλωτικό που εξυπηρετεί ημέτερα και υπηρετεί αλλότρια συμφέροντα…

Περί λογοτεχνών ο λόγος: Η Σώτη Τριανταφύλλου έχει δικαίωμα να είναι όσο ρατσίστρια λαχταρά η μισαλλόδοξη ψυχή της...

Δεν έχω διαβάσει βιβλία τής Σ. Τριανταφύλλου για να μπορώ να κρίνω το λογοτεχνικό της τάλαντο. Παρακολουθώ, ωστόσο, το δημόσιο λόγο της εδώ και καιρό, πολύ πριν "συγκλονίσει" εκ νέου το πανελλήνιο με τα ρατσιστικά σχόλιά της περί ισλάμ.

Κι από αυτόν μπορώ πολύ εύκολα να την κατατάξω σε αυτό το είδος τρόπον τινά πνευματικών ανθρώπων τού ακραίου κέντρου που "όλως τυχαίως" βρίσκουν εύκολα απάγκιο κι απανέμι στα συμβατικά, διαπλεκόμενα και λάιφστάιλ μίντια προκειμένου να διατυπώνουν απόψεις που υποτίθεται πως πολεμούν τον αριστερό λαϊκισμό, αλλά στην ουσία σχετίζονται με καλλωπισμένο χρυσαυγιτισμό...