Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

"Μνήμη Γυναικοκτονίας": Εκδήλωση στον "Γαλαξία" στη Νέα Σμύρνη, στο Σάββατο 29 Απριλίου στις 7.30μμ



Ανταλλακτικό Παζάρι Βιβλίου στο Δημαρχείο Αγίου Δημητρίου, την Παρασκευή 28 Απριλίου ώρες 12.00-5.00μμ

Το Ανταλλακτικό Παζάρι Βιβλίου του Δήμου Αγίου Δημητρίου και αυτή, την τελευταία Παρασκευή του Απριλίου, στις 28 του μήνα, θα βρίσκεται από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 17:00 το απόγευμα, στην είσοδο του Δημαρχείου Αγ. Δημητρίου, για να υποδεχθεί το βιβλιόφιλο κοινό, παρέχοντας τη δυνατότητα ανταλλαγής βιβλίων ή φαρμάκων με βιβλία.

Οι ανταλλαγές γίνονται με 2 τρόπους: Φέρνουμε ένα βιβλίο και παίρνουμε ένα άλλο στη θέση του ή φέρνουμε φάρμακα και τα ανταλλάσσουμε με βιβλία.

"Όχι" της Περιφέρειας Αττικής σε νέα διόδια - Απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής

Απόφαση για τα «Διόδια στο Οδικό Δίκτυο χωρικής αρμοδιότητας Περιφέρειας Αττικής» υιοθέτησε κατά πλειοψηφία χθες το Περιφερειακό
Συμβούλιο Αττικής, ύστερα από εισήγηση της Περιφερειακής Αρχής.

Μεταξύ άλλων, στην απόφαση τονίζεται η ανάγκη εφαρμογής συστήματος αναλογικής χιλιομετρικής χρέωσης όχι μόνο στην Εθνική αλλά και την Αττική οδό, που οφείλει να είναι στην κατεύθυνση της δραστικής μείωσης των τελών διοδίων.

Απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι του Παύλου Πολάκη στο Μοσχάτο

Να διαρρήξει την οικία του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, επιχείρησε 39χρονος, που εντοπίστηκε από την φρουρά του Υπουργού.

Σύμφωνα με τα parapolitika.gr το περιστατικό καταγράφηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, στην οδό Μπουμπουλίνας στο Μοσχάτο.