Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Η Ρουγγέρη προλόγισε το παραμύθι του Σ. Μαντζουράνη «Όταν τα χρώματα και οι ήχοι έβαλαν φυλακή τα δάκρυα» (video)

της Εριέλλας Χρυσού


Ο συγγραφέας Σωκράτης Μαντζουράνης παρουσίασε το παραμύθι του «Όταν τα χρώματα και οι ήχοι έβαλαν φυλακή τα δάκρυα» που
κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Καμπύλη» στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου Ιμβρίων.

Απόσπασμα του παραμυθιού διάβασε η Κάρμεν Ρουγγέρη, ενώ παιδιά των τμημάτων Ζωγραφικής και Χορού του Συλλόγου Ιμβρίων πλαισίωσαν την εκδήλωση με χορευτικά.

Ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου για τη στέγαση προσφύγων

Έκκληση να βρεθεί σπίτι για ενοικίαση, προκειμένου να στεγασθεί η οικογένεια της 10χρονης Φατίμα, μαθήτριας στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου απευθύνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου.

Η ανάγκη προέκυψε μετά την καταστροφή της καφετέριας στο πάρκο του Ασυρμάτου, όπου ζούσε η οικογένεια μαζί με άλλους μετανάστες.

Σύμβαση 3.700.000 ευρώ υπέγραψε η Ρένα Δούρου για την αντιπλημμυρική προστασία του Δήμου Γλυφάδας

Με στόχο την αντιπλημμυρική προστασία του Δήμου Γλυφάδας η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, υπέγραψε σύμβαση για τη κατασκευή δευτερευόντων αγωγών ομβρίων στην Άνω
Γλυφάδα, προϋπολογισμού 3.700.000 ευρώ με ΦΠΑ.

Με γνώμονα την αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων της περιοχής, πρόκειται να κατασκευαστούν συνολικά 6.750 μέτρα αγωγών με περίπου 270 διπλά φρεάτια υδροσυλλογής.

Φάρος ελπίδας - Δεν σας φοβόμαστε: Το χαμόγελο περιφρόνησης μιας μουσουλμάνας μπροστά στους φασίστες του EDL

Έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες. Ο λόγος για τη φωτογραφία που τράβηξε ο φωτογραφός του Press Association, Τζο Γκίντενς, από τη συγκέντρωση του EDL στο Μπέρμιγχαμ, ακροδεξιάς οργάνωσης που δρα στο Ηνωμένο Βασίλειο και είναι γνωστή για την ισλαμοφοβία της.

Στην φωτογραφία απεικονίζεται μια νεαρή μουσουλμάνα να κοιτά στα μάτια τον ηγέτη του EDL και να χαμογελά ατρόμητα μπροστά του.