Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Από τη Δευτέρα 20 έως την Τετάρτη 22 Μαρτίου οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καλλιθέας

Από τη Δευτέρα 20 έως την Τετάρτη 22 Μαρτίου καλούνται οι δικαιούχοι του Β' και Γ' τετραμήνου, να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καλλιθέας.
 

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται καθημερινά 9.00πμ έως 2.00μμ στο Δημοτικό Κέντρο Υγείας του Δήμου Καλλιθέας, στη διεύθυνση Ανδρομάχης 100.

Ανθοδέσμες αλληλεγγύης

του Θανάση Καρτερού

Θα είδατε ίσως την ανακοίνωση του Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ για την εκκένωση της Βίλας Ζωγράφου και του κτηρίου στην Αλκιβιάδου:

Η Αριστερά, παραδοσιακά, ξέρει να διεκδικεί χώρους και δικαιώματα με τον δικό της τρόπο. Με έμπνευση, αλληλεγγύη, με ανθρώπους, κίνημα, και ασφαλώς όχι με τα ΜΑΤ. Εμμέσως πλην σαφώς, δηλαδή, αν και με τρόπο σχετικά ήπιο, ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την εκκένωση των δύο κτηρίων, που έγινε με απόφαση του εισαγγελέα και επέμβαση της Αστυνομίας.

Νέα Σμύρνη: "Σαν ταξιμάκι απ' τη Σμύρνη" με τον Πασχάλη Τόνιο στον Γαλαξία, την Τετάρτη 22 Μαρτίου στις 7.30μμ


Αφιέρωμα στα 95 χρόνια από την καταστροφή τής Σμύρνης στον Δημοτικό Πολυχώρο «Γαλαξίας»
Κλικ εδώ για το πρόγραμμα

Ο σφαγιασμός των δένδρων καλά κρατεί στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης, χωρίς να προβλέπεται καμιά αντικατάσταση

Από πολλούς έχουν γραφεί και ειπωθεί πολλά για την ευκολία με την οποία η διοίκηση του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης κόβει δένδρα, ενίοτε μάλιστα χωρίς να έχει προηγηθεί η επιβεβλημένη εκ του νόμου έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Η ημερήσια διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου της επόμενης Τετάρτης 22 Μαρτίου προβλέπει την κοπή άλλων έξι δένδρων -τριών στην Αργυρούπολη και άλλων τόσων στο Ελληνικό- χωρίς καμιά πρόβλεψη για αντικατάστασή τους.

Νίκος Μπελαβίλας: "Το γήπεδο του Παναθηναϊκού δεν χωράει στο Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή" & τι έγραψε στο facebook

Κάθετα αντίθετος με την ανέγερση του γηπέδου του ΠΑΟ στο Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή, δηλώνει ο αναπληρωτής καθηγητής του ΕΜΠ, διευθυντής του Εργαστηρίου Αρχιτεκτονικής και
στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μπελαβίλας.

«Απορώ ποιος εισηγήθηκε στον πρωθυπουργό αυτή την ανοησία, ποιος είναι τόσο αδιάβαστος ώστε να εισηγείται αυτή την καταστροφική επιλογή και να βάζει σε μπελάδες ακόμα και τον ίδιο τον πρωθυπουργό» είπε Στο Κόκκινο και στις Αλεξάνδρα Χριστακάκη και Τζούλυ Τσίγκα.

Διάλεξη: "Θουκυδίδης - Δημαγωγία & μεσότητα στη δημοκρατική Αθήνα" στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας, απόψε στις 7.00μμ

O Ιστιοπλοϊκός Όμιλος "Sailability Hellas - Ιστιοπλοΐα για όλους" για ΑμεΑ, αναζητά εθελοντές για το Φαληρικό Δέλτα

O Ιστιοπλοϊκός Όμιλος "Sailability Hellas - Ιστιοπλοΐα για όλους" για άτομα με αναπηρία, αναζητά εθελοντές που θα βοηθούν τους ανάπηρους αθλητές στη στεριά σε διάφορες εργασίες πριν και μετά την προπόνηση ή τους αγώνες.

Οι προπονήσεις γίνονται κάθε Σαββατοκύριακο στη Μαρίνα Δέλτα Φαλήρου (μεταξύ Tae Quo Do και Beach Volley) σε δύο κύκλους:

Αλήθεια πιστεύετε ότι δεν κέρδισε η ακροδεξιά στην Ολλανδία;...

Μακάρι να μπορούσα να συμμεριστώ τη χαρά για την επικράτηση του Μ. Ρούτε στην Ολλανδία. Δεν το μπορώ, όμως, κι αυτό όχι γιατί ο νικητής είναι κεντροδεξιός ή γιατί επιθυμούσα την επικράτηση της ακροδεξιάς στη Χώρα τής Τουλίπας.

Πολύ φοβάμαι πως στην ολλανδική κάλπη δεν κέρδισε η Ευρώπη ούτε ηττήθηκε ο λαϊκισμός, κατά την ευρέως διαδεδομένη αντίληψη, το ακριβώς αντίθετο συνέβη...

Κώστας Γαβρόγλου: Η ιστορία της γλώσσας μας είναι εργαλείο για την προάσπιση του πλουραλισμού

Με αντικείμενο την καθιέρωση Παγκόσμιας Ημέρας Ελληνικής Γλώσσας συνεδρίασε σήμερα η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς, στη Βουλή.

«Το θέμα είναι να συμφωνήσουμε στο να προχωρήσουμε σε μία επί της ουσίας χάραξη πολιτικής», είπε, μιλώντας στην Επιτροπή ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου και τόνισε ότι στη βάση του, το αίτημα της ελληνικής Πολιτείας θα πρέπει να έχει ως περιεχόμενο, πέραν του θέματος της ιστορίας της ελληνικής γλώσσας, και την προάσπιση του γλωσσικού πλουραλισμού διεθνώς.

Απείλησαν να τον κάψουν ζωντανό μέσα στην επιχείρησή του στον Άλιμο, πήραν 120.000 ευρώ και τον άφησαν ελεύθερο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών κακοποιών που απήγαγαν, χθες το βράδυ, 41χρονο
επιχειρηματία από το σπίτι του στα Πατήσια.

Οι δράστες, αφού τον ανάγκασαν να τους οδηγήσει στα γραφεία της επιχείρησής του στον Άλιμο, πήραν 120.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο και τον άφησαν ελεύθερο.