Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Τα ηθικά μειονεκτήματα της Αριστεράς και τα μπουρδολογήματα της δηθενιάς @ Φιλιππικοί Λόγοι


Τότε η "κομμουνιστική μορφίνη",
τώρα ο "λαϊκισμός"...
Το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς είναι το αδιαμφισβήτητο όπλο της και γι' αυτό το λόγο οι αντίπαλοί της δίνουν τα ρέστα τους προκειμένου να το αποδομήσουν.

Καλύπτει όμως όλες τις πλευρές της πολιτικής αυτό το πλεονέκτημα; Η απάντηση είναι
απερίφραστα αρνητική και τη δίνουν οι ίδιοι οι αριθμοί που αποτυπώνουν μια σταθερότητα στις οργανωμένες δυνάμεις της ελληνικής μεταδικτατορικής Αριστεράς.

Επίκριση ή υποκρισία;

του Παντελή Μπουκάλα

Όσοι μετέχουν στον δημόσιο διάλογο, γράφοντας σε εφημερίδες, σε περιοδικά και στο Διαδίκτυο ή μιλώντας στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση, αντιμετωπίζουν πολύ συχνά το εξής δίλημμα:

Να ασχοληθούν, επικριτικά εννοείται, με ένα φαινόμενο, ένα πρόσωπο της πολιτικής ή της σόου μπίζνες, ένα βιβλίο, μια ταινία, μια θεατρική παράσταση, όταν ο ψόγος τους, όσο σκληρός, ενδέχεται να λειτουργήσει εντέλει διαφημιστικά και όχι καταδικαστικά;

Σύγρονος ηλεκτρονικός εξοπλισμός στα Γυμνάσια & Λύκεια του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου κάλυψε τις ανάγκες των σχολείων με σύγχρονο ηλεκτρονικό υλικό, το οποίο χορήγησε σε συνεργασία με τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα αναλυτικά στοιχεία, οι παραπάνω σχολικές μονάδες προμηθεύτηκαν για τα σχολικά έτη 2015-2016 και 2016-2017 τα εξής:

"Γιορτή Αθλητισμού" στον Άγιο Δημήτριο, το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 11.00πμ



Θέλω να ξεχνάω...

γράφει η Ζωή Χατζηθωμά


Σήμερα στη δουλειά είπα μία βλακεία, προσπάθησα να το σώσω κακήν κακώς, ένιωσα απαίσια. Βγαίνοντας το μεσημέρι από το γραφείο και στο δρόμο για την επιστροφή σκέφτηκα πως αν αισθανόμαστε ηλίθιοι για κάτι που κάναμε, αμέσως πρέπει να σκεφτόμαστε ότι πάντα υπάρχουν πιο ηλίθιοι από μας.

Όπως εκείνοι που ακόμη πάνε να ακούσουν τα άψογα μαυραγορίτικα σε ομιλίες του Σημίτη, της Διαμαντοπούλου ή του Άδωνι και να πάρουν τα φώτα τους, πώς και πότε θα βγούμε από την κρίση και πόσο έφταιξε ο ελληνικός λαός γι’αυτή!

Εκβιασμούς σε βάρος υπαλλήλων του Δήμου Νέας Σμύρνης, καταγγέλλει ο Γιώργος Κουτελάκης

Για πρωτοφανείς εκβιασμούς σε βάρος υπαλλήλων καταγγέλλει τη διοίκηση του Δήμου Νέας Σμύρνης ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης
"Νέα Σμύρνη - Ποιότητα Ζωής" Γιώργος Κουτελάκης.

"Οι εκβιαστές συνειδήσεων θα απολογηθούν δημόσια και αυτό ισχύει για τον δήμαρχο και το εκτελεστικό του όργανο τον γενικό γραμματέα του Δήμου, τονίζει ο κ. Κουτελάκης, όπως πληροφορούμαστε από τον ιστότοπο nstv.gr: