Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Χορηγία Ρέστη: Η Ιστορία καταγράφει και δεν θα μπορέσεις ούτε να την αλλάξεις, ούτε να κρυφτείς!


Προσωπική διαμάχη ο αγώνας για ελεύθερη πρόσβαση στην παραλία του Αγίου Κοσμά...

Αυτό είπε ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος
στο Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, υπερασπιζόμενος την "δωρεά" από εταιρία του Ρέστη...

Γλεντάκι με ζωντανή μουσική για το καλωσόρισμα της άνοιξης από τον ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας, την Πέμπτη 2 Μαρτίου στις 9.00μμ

Η Οργάνωση Μελών Γλυφάδας του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους φίλους και τις φίλες του κόμματος την Πέμπτη 2 Μαρτίου στις 9.00 το βράδυ, στο γνώριμο χώρο «ΧΡΗΣΜΟΣ», Ελευθέρου Ανθρώπου 28 - Άνω Γλυφάδα.

Να καλωσορίσουμε την άνοιξη με ένα γλεντάκι με ζωντανή μουσική, εδέσματα και καλούδια που θα ετοιμάσουμε από το σπίτι" αναφέρει το κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει:

Επεκτείνεται ο θεσμός του αστυνομικού της γειτονιάς

Επέκταση του θεσμού του αστυνομικού της γειτονιάς, αλλά ταυτόχρονα και επαναπροσδιορισμό των περιοχών εφαρμογής του μέτρου, προωθούν οι ηγεσίες
του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Αστυνομίας.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την έναρξη λειτουργίας του ο θεσμός επεκτείνεται, σε νέα βάση της συγκεκριμένης δράσης, η οποία εντάσσεται στο πρόγραμμα Αντεγκληματικής Πολιτικής της ΕΛ.ΑΣ, 2015-2019.

"Ιστορική αύξηση" στον αμυντικό προϋπολογισμό προαναγγέλλει ο Ντόναλντ Τραμπ

Κατά 54 δισεκατομμύρια δολάρια ή 9% θέλει η κυβέρνηση να αυξήσει τις στρατιωτικές δαπάνες και ταυτόχρονα να μειώσει την βοήθεια σε άλλες χώρες, ανέφερε ένας αξιωματούχος του Λευκού Οίκου.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή σε όλα τα υπουργεία, εκτός από εκείνα που σχετίζονται με την ασφάλεια, θα μειωθεί ο προϋπολογισμός ενώ ταυτόχρονα θα υπάρξει μια "σημαντική μείωση" στη διεθνή βοήθεια που παρέχουν οι ΗΠΑ.

ΠΟΥ: Πρέπει να αναπτυχθούν κατεπειγόντως νέα αντιβιοτικά για την καταπολέμηση 12 πολυανθεκτικών βακτηρίων

Νέα αντιβιοτικά θα πρέπει να παραχθούν επειγόντως για να καταπολεμηθούν 12 είδη βακτηρίων, ανακοίνωσε σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας
προειδοποιώντας ότι αυτοί οι παθογόνοι μικοοργανισμοί συνιστούν τη μεγαλύτερη απειλή για την υγεία των ανθρώπων.

Ο ΠΟΥ σημείωσε ότι πολλά από αυτά τα βακτήρια έχουν ήδη εξελιχθεί σε θανατηφόρους οργανισμούς, ανθεκτικούς στα περισσότερα αντιβιοτικά φάρμακα.

Εκδρομή με τον Ο.Π.Α. σε Δημητσάνα, Νεστάνη & Βυτίνα, την Κυριακή 12 Μαρτίου


Όμιλος Παραδοσιακών Αναζητήσεων (Ο.Π.Α.):
25ης Μαρτίου 43, Αργυρούπολη (1ος όροφος)

Στα ουράνια η Νέα Σμύρνη - Πατατράκ για τον Ολυμπιακό

Ήττα - σοκ (0-1) από τον Πανιώνιο, μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης», υπέστη ο Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Μασούρας σκόραρε για την ομάδα της Νέας Σμύρνης στα 49 δευτερόλεπτα από την έναρξη του παιχνιδιού, πήρε «διπλό» στο Φάληρο ύστερα από 36 χρόνια (!) κι έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα, καθώς μείωσε από τους «ερυθρόλευκους», που υπέστησαν την πρώτη εφετινή εντός έδρας ήττα, στους 7 βαθμούς.

Μυτιλήνη: Προσπάθησε να μπει στο πλοίο σκαρφαλώνοντας στον κάβο

Η σκηνή ενός Αιγύπτιου μετανάστη να κρέμεται σε ύψος περίπου 10 μέτρων, από τον κάβο του δεμένου στο λιμάνι της Μυτιλήνης πλοίου «Αριάδνη», χθες Κυριακή το βράδυ,
απέδειξε για ακόμα μια φορά την «πολιορκία» των πλοίων της γραμμής, από εκατοντάδες μετανάστες και πρόσφυγες που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στη Λέσβο.

Διαπιστώνοντας πως δεν έχουν καμία ελπίδα να περάσουν στην άλλη Ελλάδα και στη συνέχεια στην Ευρώπη, χωρίς λεφτά και ελπίδες καλύτερης ζωής, προσπαθούν με κάθε τρόπο να επιβιβασθούν στα πλοία, πολλές φορές, όπως χθες το βράδυ στην περίπτωση του Αιγυπτίου, διακινδυνεύοντας τη ζωή τους.

Τα σημαντικότερα Όσκαρ του 2017

Τα βραβεία της αμερικανικής ακαδημίας κινηματογράφου για το 2017, ή Όσκαρ όπως είναι πιο γνωστά, απονεμήθηκαν το βράδυ της Κυριακής (τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας ώρα Ελλάδας) σε μια τελετή στο Χόλιγουντ παρουσιαστής της οποίας ήταν ο τηλεοπτικός κωμικός Τζίμι Κίμελ.

Ακολουθεί ένας κατάλογος των νικητών στις σημαντικότερες κατηγορίες:

Μεγάλα καράβια... μεγάλες φουρτούνες

Νέο χορηγό απέκτησε ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης όπως ανακοινώθηκε στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο. Η ναυτιλιακή εταιρεία της οικογένειας Ρέστη, θα συνδράμει
οικονομικά το δήμο, με εισήγηση της διοίκησης Κωνσταντάτου.

Η συμπολίτευση δέχθηκε με χαρά τη χορηγία χωρίς να την απασχολήσει ιδιαίτερα το παρελθόν, μέλους της ναυτικής οικογενείας.

Επαναρρύθμιση της αγοράς εργασίας για την αντιμετώπιση της ανεργίας στις ηλικίες 55-64 ετών

Ανησυχητικές διαστάσεις προσλαμβάνει η αυξητική τάση της ανεργίας στις ηλικίες κοντά στη συνταξιοδότηση.

Σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία που δημοσίευσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), το ποσοστό της ανεργίας των ατόμων, ηλικίας 55-64 ετών, που βρέθηκε εκτός αγοράς εργασίας, το τελευταίο δωδεκάμηνο, ανήλθε, τον περασμένο Νοέμβριο, στο 19,3% από 17,3%, τον ίδιο μήνα του 2015.

Συγνώμη για τη σύγχυση στην τελετή των 'Οσκαρ, ζητεί η αρμόδια ελεγκτική εταιρία

Η ελεγκτική εταιρία που είναι αρμόδια για την απονομή των βραβείων 'Οσκαρ ζήτησε σήμερα συγνώμη για το λάθος που έγινε με την ανακοίνωση του 'Οσκαρ
καλύτερης ταινίας.

Η εταιρία δήλωσε ότι επιδόθηκε λάθος φάκελος στους ηθοποιούς και παρουσιαστές Γουόρεν Μπίτι και Φαίη Ντάναγουεϊ.

Ο «ήρωας του Αιγαίου» στα Όσκαρ. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αποκλειστικά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ

Έγινε γνωστός σαν το πρόσωπο μιας Ελλάδας που επιμένει στην αξία της ανθρώπινης ζωής. Όποια κι αν είναι αυτή.

Και σήμερα τα χαράματα, με τη 15χρονη κόρη του τη Βιβή, στάθηκε όρθιος στην αίθουσα της απονομής των βραβείων Όσκαρ στο Λoς Άντζελες κι έστειλε ένα δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο.