Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Οι κυριότερες υποψηφιότητες στα βραβεία Όσκαρ

Ακολουθούν οι υποψηφιότητες στις κυριότερες κατηγορίες των βραβείων Όσκαρ, τα οποία θα απονεμηθούν τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στο
Λος Άντζελες, στην 89η τελετή της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Να απομακρυνθεί ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού ζητούν οι Οργανώσεις Μελών Ελληνικού & Αργυρούπολης του ΣΥΡΙΖΑ

Την άμεση απομάκρυνση του προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού (ΟΝΑΔΕΑ), Γιώργου Καλιντέρη, ζητούν οι Ο.Μ. Ελληνικού & Αργυρούπολης του ΣΥΡΙΖΑ με μια σκληρή ανακοίνωση.

Η αξίωση και ο εκβιασμός που άσκησε ο πρόεδρος του ΟΝΑΔΕΑ στον πρόεδρο του Γ.Σ. Αργυρούπολης, Γιάννη Μπουζάκη, να διαγράψει τα παιδιά από το σωματείο, επειδή ο πατέρας τους διαφωνεί μετην δημοτική πολιτική, παραπέμπει σε «άλλες εποχές γνωστές για τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Αξιόπιστες και γρήγορες εξετάσεις στο ΠΕΔΥ Καλλιθέας για ασφαλισμένους & ανασφάλιστους συμπολίτες μας

Στο ΠΕΔΥ Μονάδα Υγείας Καλλιθέας λειτουργούν εργαστήρια, ακτινολογικό και μικροβιολογικό, δωρεάν, για όλους τους συμπολίτες μας από τις περιοχές Καλλιθέας, Νέας Σμύρνης και Παλαιού Φαλήρου.

Οι εξετάσεις που εκτελούνται με αξιοπιστία και ταχύτητα, είναι δωρεάν για όλους, ασφαλισμένους και ανασφάλιστους, εφόσον υπάρχει το ηλεκτρονικό παραπεμπτικό.

Η Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού-Αργυρούπολης πάει ραδιόφωνο, ενώ ο Κωνσταντάτος πάει εφετείο (ηχητικό & video)

Στο ραδιοφωνικό σταθμό "στο κόκκινο" και στην εκπομπή της Ντίνας Μπατζιά "κι όμως κινείται" φιλοξενήθηκε η πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Ελληνικού-Αργυρούπολης (ΚΙ.Λ.ΕΛΛ.ΑΡ.), Μαριάννα Χριστοδουλοπούλου.

Είπε για τους λόγους που δημιουργήθηκε η Κινηματογραφική Λέσχη, για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν και πώς τα ξεπέρασαν.

Μια εβδομάδα έψαχναν στα κανάλια τον Ευκλείδη για να τον πουν... «ψεύτη»

της Κατερίνας Μπρέγιαννη

Διαψεύστηκαν οι έγκριτοι που προέβλεπαν δημοψήφισμα και εκλογές. Διαψεύστηκε και η Ν.Δ., και τα γραφεία Τύπου της σε Μοσχάτο και Φάληρο.

Σε παραζάλη οι βουλευτές της μετά την απόφαση του Eurogroup, με δυσκολία επιχείρησαν να κρύψουν τη δυσθυμία τους κάτω από ένα -όλο συμπόνια για τα «μέτρα που έρχονται» σε δύο χρόνια- φιλολαϊκό προσωπείο.

Η παράταξη Κωνσταντάτου αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες με την κατανόηση ακόμα και μικρών κειμένων

 
Ας δούμε λοιπόν τι έγραψε ο παππούς των παιδιών:

Δεν ξέρω αν το Δημόσιο χρεοκοπήσει το "Νιάρχος", ξέρω ότι οι ιδιώτες φαλίρισαν το Μέγαρο Μουσικής...

Περίσσεψαν τα ειρωνικά σχόλια για την παράδοση του Κέντρου Πολιτισμού "Σταύρος Νιάρχος" στο ελληνικό Δημόσιο. Ήδη αρκετοί προεξοφλούν το μαρασμό του λόγω της διαχείρισής του από την ελληνική δημόσια γραφειοκρατία.

Φυσικά δεν ήρθα σήμερα στη χώρα από κάποιον εξωπλανήτη- "συγγενή" τής Γης κι επομένως γνωρίζω τις χρόνιες αδυναμίες τής ελληνικής δημόσιας διοίκησης για τις οποίες έχουν γίνει βήματα αντιμετώπισής τους, αλλά δεν έχουν εκλείψει.