Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Αυτοί είναι οι κάδοι οικιακής ανακύκλωσης που μοιράζει ο Δήμος Αλίμου

1.500 κάδοι οικιακής ανακύκλωσης διανέμονται ήδη δωρεάν από τον Δήμο Αλίμου, στο πλαίσιο της εκστρατείας για τη συμμετοχή των πολιτών στη διαδικασία
της ανακύκλωσης.

Πρόκειται για ελαφρούς και κατάλληλου σχήματος κάδους, μέσα στους οποίους συλλέγονται χύμα οικιακά απορρίμματα που μπορούν να ανακυκλωθούν (περιοδικά, τενεκεδάκια μπίρας, πλαστικά και γυάλινα μπουκάλια κ.λπ.).

Πρόγραμμα Ομιλιών στα Κ.Α.Π.Η. Καλλιθέας με θέμα τη γρίπη

Οι ηλικιωμένοι πολίτες της Καλλιθέας έχουν τη δυνατότητα να μάθουν όσα δεν γνωρίζουν για τη γρίπη.

Οι ομιλίες που έχουν προγραμματισθεί έχουν ως εξής:

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα για την ανακύκλωση στο Δήμο Αλίμου (video)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου η ημερίδα με θέμα "Ανακύκλωση: Πράξη Πολιτισμού" στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αλίμου.

Στην εκδήλωση μίλησαν ο Δήμαρχος Αλίμου
κ. Ανδρέας Κονδύλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Αθήνας κ. Χρήστος Καπάταης και ο εκπρόσωπος του ΕΔΣΝΑ και Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Άρης Βρούστης.

Γιορτή της Δημοτικής Συνεργασίας Ελληνικού-Αργυρούπολης, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 8.00μμ



Νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας για το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι

Λεπτομέρειες για το επίμαχο ταξίδι του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα από τη Λισαβόνα στο Παρίσι, με το πρωθυπουργικό σκάφος, στις 30 Ιανουαρίου, αποκαλύπτει αποκλειστικά το CNN Greece.

Σε ερώτηση που έθεσε το CNN Greece στην εταιρεία επενδύσεων Rothschild & Co, επιβεβαιώνεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας πραγματοποίησε συνάντηση με την συγκεκριμένη εταιρεία, χωρίς ωστόσο οι υπεύθυνοι του επενδυτικού ομίλου να προχωρήσουν σε περαιτέρω σχόλια.

Νέες πλατείες και παιδικές χαρές στο Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης

Μετά την επισκευή - συντήρηση και πιστοποίηση των περισσότερων παιδικών χαρών του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης , ξεκίνησε το έργο
κατασκευής νέων παιδικών χαρών ύψους 500.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος της επιτροπής Παιδείας του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και δημοτικός σύμβουλος, Νίκος Βάσης η αρχή έγινε από το Αλώνι της Βάρης και στη συνέχεια σειρά θα πάρουν οι εξής παιδικές χαρές.

Ο Πάνος Σκουρλέτης στη Γλυφάδα: «Ειλικρινής σχέση με το λαό, κοινωνικές και πολιτικές συμμαχίες για την Ελλάδα που μας αξίζει»

Στο Δημαρχείο Γλυφάδας παρευρέθηκε ως κεντρικός ομιλητής ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τις οργανώσεις μελών του ΣΥΡΙΖΑ από Άλιμο, Αργυρούπολη, Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη, Ελληνικό και Γλυφάδα. Το θέμα της εκδήλωσης ήταν: «Ειλικρινής σχέση με το λαό, κοινωνικές και πολιτικές συμμαχίες για την Ελλάδα που μας αξίζει».

Ευρωπαϊκά όνειρα στην Πλατεία Νέας Σμύρνης @ Νίκησε με 2-0 ο Πανιώνιος την Ξάνθη

Δύο στα δύο» για τον Πανιώνιο επί της Ξάνθης στο πρωτάθλημα.

Μετά το «διπλό» στα Πηγάδια στον πρώτο γύρο, οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν και στη Νέα
Σμύρνη με το ίδιο σκορ (2-0), στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League.

Α2 ΕΠΣΑ, 19η αγωνιστική: Ήττες για Σούρμενα, Ηλιούπολη, Διάνα Ηλιούπολης & Άγιαξ - Νίκη των Τραχώνων

Απομακρύνθηκαν στους 9 βαθμούς από την κορυφή τα Σούρμενα μετά την ήττα με 2-0 στους Αγίους Αναργύρους, όπως και η Ηλιούπολη που επέστρεψε με ήτα 1-0 από το Περιστέρι.

Οι Τράχωνες νίκασαν 1-0 τη γειτονική Διάνα Ηλιούπολης, ενώ ο ουραγός Άγιαξ Ταύρου γνώρισε νέα ήττα (2-0) από τη 2η της βαθμολογίας Δόξα Βύρωνα.

Α1 ΕΠΣΑ, 19η αγωνιστική: Υποχώρησε ο 2ος Χαραυγιακός - Νίκησαν ο Φωστήρας Ηλιούπολης και ο ΓΣ Αργυρούπολης

50-50 το κέρδος της 19ης αγωνιστικής για τις Ηλιουπολίτικες ομάδες του 1ου Ομίλου στην Α' Αθηνών, καθώς ο Χαραυγιακός παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία 2-2 στον Ήφαιστο Παριστερίου, ενώ
ο Φωστήρας νίκησε με 1-0 τον Κένταυρο Βριλησσίων.

Νίκη και για τον ΓΣ Αργυρούπολης με 2-0 επί του Μικρασιατικού, ενώ στη Γλυφάδα ο ΑΟ ηττήθηκε με 2-0 από το Ηράκλειο και στο Π. Φάληρο η Δάφνη παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον Θρίαμβο Αθηνών.

Αλλότρια συμφέροντα

Η διοίκηση του ΔΝΤ συνεδριάζει σήμερα για να εξετάσει και το ελληνικό ζήτημα.

Στο τέλος της συνεδρίασης ενδεχομένως να γνωρίζουμε αν το Ταμείο θα μείνει στο ελληνικό πρόγραμμα και, εφόσον αποφασίσει να μείνει, με ποιους όρους και προϋποθέσεις.

332.600 ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για την αναβάθμιση δύο γηπέδων στον Άλιμο

Εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής η σύναψη της Προγραμματικής Σύμβασης για την Αναβάθμιση Γηπέδων Ποδοσφαίρου Αλίμου
προϋπολογισμού 332.609,18 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

Το έργο χρηματοδοτείται από ιδίους πόρους της Περιφέρειας Αττικής και αφορά στην αναβάθμιση δύο γηπέδων ποδοσφαίρου, στην περιοχή Τραχώνων επί των οδών Ηρ. Μάτση και Λ. Ιωνίας (Α΄Γυμναστήριο Τραχώνων) και στην περιοχή του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού επί της οδού Γερουλάνου (Β΄Γυμναστηρίου).

Η άνοιξη φταίει!

γράφει η Ζωή Χατζηθωμά

Μεγαλώνοντας καταλαβαίνεις πως όσα δύσκολα πέρασες σου είναι εντελώς άχρηστα. Είναι τόσο άχρηστα, όσο τα κοσμήματα και το μακιγιάζ σε μια υπέροχη ερημική παραλία στο Αιγαίο τον Αύγουστο.

Σημασία έχει να τακτοποιείς, να ξεκαθαρίζεις και να πετάς. Είναι εκείνα τα ζόρικα μαζέματα...