Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνει ο δήμαρχος Αλίμου ή είναι συμμέτοχος; @ Ελένη Μπελιά: «Κάθε μέρα και χειρότερα…»

Προφανώς κάποιος πρέπει να τραβήξει το αυτί αυτού του χαρτογιακά που ελέω δημάρχου Αλίμου έχει κληθεί να υπηρετήσει τον θεσμό του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αυτός ο τύπος κίνησε διαδικασίες (δείτε εδώ) ώστε να εκπέσει από την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου η Ελένη Μπελιά, επικεφαλής της δημοτικής κίνησης Αλίμου "ΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι", επειδή απουσίαζε από τις συνεδριάσεις του σώματος την περίοδο που υποβαλλόταν σε χημειοθεραπείες.

Έφυγε από τη ζωή ο καθηγητής Κώστας Μπέλμπας. Την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, η κηδεία του στο νεκροταφείο Νέας Σμύρνης

Έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί 9 Ιανουαρίου ο καθηγητής Κώστας Μπέλμπας μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Ο Κώστας τα τελευταία χρόνια υπηρετούσε στο 2ο Λύκειο Νέας Σμύρνης. Παλιότερα ήταν πρόεδρος στην ΕΛΜΕ Πιερίας και πρωτοστάτησε στη μεγάλη απεργία του 1988.

Σταύρος Κοντονής: Έχουμε δείξει ότι δεν σταματάμε - θα δώσουν λόγο και για την υπόθεση της Novartis (ηχητικό)

Επιχειρήσεις και προηγούμενες κυβερνήσεις προσπαθούσαν να θωρακίζουν τη διαδικασία της τιμολόγησης φαρμάκων και μηχανημάτων με νόμους...

Ο ιδιωτικός τομέας πλήρωνε πολύ λιγότερα από το Δημόσιο, τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής μιλώντας Στο Κόκκινο και τους Προκόπη Αγγελόπουλο και Γιώργο Τραπεζιώτη.

Προϊόντα χωρίς μεσάζοντες στον παράδρομο της Βουλιαγμένης, στα Πολυκλαδικά Ηλιούπολης, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου

Ο Δήμος Ηλιούπολης την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, συνεχίζει τη διάθεση πιστοποιημένων τροφίμων, απ’ ευθείας από τον παραγωγό στον καταναλωτή, στον
παράδρομο Βουλιαγμένης στα Πολυκλαδικά Ηλιούπολης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αλλαγή του χώρου της δράσης λόγω αντιπλημμυρικών έργων (από την Πλατεία Παλαιών Πατρών Γερμανού στον παράδρομο Βουλιαγμένης στα Πολυκλαδικά Ηλιούπολης).

Στ. Κούλογλου: Γίνεται προσπάθεια συγκάλυψης του πολιτικού σκανδάλου της Novartis (ηχητικό)

«Η έρευνα για το σκάνδαλο Novartis που ξεκινά από την περίοδο του 2000-2014, δηλαδή την περίοδο των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ».

«Φαίνεται πως έχουμε προσπάθεια συγκάλυψης του πολιτικού σκανδάλου και έχει αποσιωπηθεί από τις εφημερίδες που είναι προσκείμενες στην ΝΔ, ενώ σε άλλες είναι πρώτη είδηση», τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, μιλώντας στο Κόκκινο και στον Κ. Σαββόπουλο.

Σωρραίοι ως Έλληνες...

Ο Αρτ. Σώρρας εδώ και χρόνια γυρίζει τη χώρα ισχυριζόμενος πως διαθέτει 600 δισ. δολάρια για την αποπληρωμή τού ελληνικού δημόσιου και ιδιωτικού χρέους, αλλά
κανένας εισαγγελέας δεν σκέφτηκε να τον καλέσει να αποδείξει τα λεγόμενά του, σε διαφορετική περίπτωση να του κάνει μήνυση για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Ποιος ξέρει, ίσως και η δικαιοσύνη να ήθελε να πιστέψει ότι κάπου υπάρχουν αυτά τα λεφτά, τα οποία θα μας σώσουν από τα μνημόνια...

Άνοιξε το Δημοτικό Γυμναστήριο που στεγάζεται στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Δημητρίου - Το πρόγραμμα



Α2 ΕΠΣΑ, 15η αγωνιστική: Νίκη των Σουρμένων, ισοπαλίες για Ηλιούπολη, Διάνα & Τράχωνες, ήττα του Άγιαξ Ταύρου

Για την 15η αγωνιστική του 2ου Ομίλου στην Α' Κατηγορία της ΕΠΣΑ η Ηλιούπολη παραχώρησε ισοπαλία 0-0 στον Άρη Πετρούπολης, ενώ τα Σούρμενα πέτυχαν σπουδαία νίκη (2-3) στον Χολαργό.

Ισοπαλία 1-1 πήραν οι Τράχωνες στους Αγίους Αναργύρους, ισόπαλη με το ίδιο σκορ και η Διάνα Ηλιούπολης απέναντι στο Καματερό, ενώ ο Άγιαξ Ταύρου γνώρισε βαριά ήττα 4-0 στο Αιγάλεω.

Α1 ΕΠΣΑ, 15η αγωνιστική: Νίκη για ΓΣ Αργυρούπολης, ήττα για Χαραυγιακό, ισοπαλία ο Φωστήρας Ηλιούπολης

Για την 15η αγωνιστική του 1ου Ομίλου στην Α' Κατηγορία της ΕΠΣΑ ο Χαραυγιακός ηττήθηκε με 3-0 στο Χαϊδάρι από τον Θρίαμβο, ενώ ο Φωστήρας Ηλιούπολης πήρε την ισοπαλία στο Ρουφ (2-2).

Ο ΓΣ Αργυρούπολης επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 2-0 του Παπάγου, ο Κεραυνός Γλυφάδας πήρε σημαντική νίκη εκτός έδρας από την Αγία Ελεούσα (1-2), ενώ η Δάφνη Π. Φαλήρου ηττήθηκε 3-1 από τον Μικρασιατικό.

Δεύτερος ο Πανιώνιος, επέστρεψε από το Αγρίνιο με νίκη 2-0 επί του Παναιτωλικού


Ο αριθμός δύο φαίνεται πως είναι τυχερός για τον Πανιώνιο.

Οι Νεοσμυρνιώτες «ξύπνησαν» στο δεύτερο ημίχρονο, κέρδισαν με 2-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, για την εξ αναβολής 2η αγωνιστική της Super League και έπιασαν, προσωρινά, την Ξάνθη στην 2η θέση! Σκόρερ για τους «κυανέρυθρους» οι Μασούντ (59') και Μασούρας (74').

Τελικά ο καρκίνος για κάποιους είναι παράπτωμα: Αυτό δείχνουν οι Μακιαβελικοί στον Δήμο Αλίμου


Μπορεί να μην είμαι πλέον δημοτικός σύμβουλος και να μην απειλούμαι από αντίστοιχες συμπεριφορές, παραμένω όμως μέρος αυτής της παράταξης και θεωρώ χρέος μου να στηρίζω το "Άνω Κάτω στο Καλαμάκι" και τους ανθρώπους του.

Θυμάμαι το (μικρό) δύσκολο χρονικό διάστημα όταν η Ελένη Μπελιά δεν μπορούσε να έρχεται καθόλου στα Δημοτικά Συμβούλια.

Παιδεία: Σαράντα χρόνια ράβε - ξήλωνε

Όποιος πολίτης αυτής της χώρας έχει κάποια χρονάκια στην πλάτη του έχει βαρεθεί να ακούει τον εκάστοτε υπουργό Παιδείας να αναγγέλει μια εκπαιδευτική μεταρρύθμιση.

Όχι μόνο όταν άλλαζαν οι κυβερνήσεις, αλλά και όταν άλλαζε ο υπουργός στην ίδια κυβέρνηση ήθελε οπωσδήποτε να αφήσει το στίγμα του, έστω κι αν το μόνο που έκανε να ήταν να αλλάζει -δραστικά ή λιγότερο δραστικά- τον τρόπο διεξαγωγής των εξετάσεων για την εισαγωγή στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Ενίοτε, και απότομα, από τη μία χρονιά στην άλλη.