Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Ανδρέας Ξανθός για προμήθειες, φακελάκια & υπόθεση Novartis - 2.500 προσλήψεις γιατρών τον Ιανουάριο (video)

«Προφανώς δεν μπορείς να είσαι ικανοποιημένος από τη λειτουργία του συστήματος υγείας σήμερα, αλλά η κατάσταση είναι σαφώς καλύτερη» είπε
ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο υπουργός υπογράμμισε ότι «γίνονται βήματα σταδιακής βελτίωσης και αναβάθμισης… Αλλάζει το κλίμα». Τόνισε ότι η υποχρηματοδότηση του ΕΣΥ έχει αναστραφεί, με τις δαπάνες υγείας να ανέρχονται σε 5,1% του ΑΕΠ το 2016, από το 4,7% του ΑΕΠ το 2014.

Ο Χρήστος Καπάταης και ο Ανδρέας Ευθυμίου στην παραλία του Μοσχάτου (video)

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της εορτής των Θεοφανειων, ο Αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Αθηνών κ. Χρήστος Καπάταης βρέθηκε στον αγιασμό των υδάτων στην παραλία του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου.
Παρακολούθησε την θεία λειτουργία του Μεγάλου Αγιασμού στον Ι. Ν. Αγίου Κωνσταντίνου στο Μοσχάτο μαζί με τον Δήμαρχο κ. Ανδρέα Ευθυμίου και αργότερα ακολούθησε την πομπή ως την παραλία του Μοσχάτου όπου έγινε ο Αγιασμός των υδάτων.

Αντί να μας κάνει και μαθήματα συμπεριφορών ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, ας κοιτάξει τη δική του...


Το όργανο της παράταξης Κωνσταντάτου
Αρ. Φύλλου 69, 2011
Ενοχλήθηκε ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης (Γ. Κωνσταντάτος) για την χτεσινή ανάρτησή μου...
 
Για "το "δωράκι που έκανε στους πρόσφυγες" που είναι στο χώρο τού πρώην Αεροδρομίου...
Ότι τους μοίρασε το Vima on Line και το Silvercity, τα ιστολόγια που ασκούν
απίστευτη ρατσιστική προπαγάνδα.
Λυπάται μάλιστα για το επίπεδό μου...

Κ. Γαβρόγλου: Στη διυπουργική ο αριθμός των προσλήψεων στην Παιδεία (ηχητικό)

Η ανακοίνωση για τις προσλήψεις έγινε από την κυβέρνηση κεντρικά και όχι από το υπουργείο Παιδείας, «κουβαλάει» δηλαδή το κύρος μίας σοβαρής δέσμευσης, είπε ο κ.Γαβρόγλου (σημειώνεται ότι προσλήψεις μόνιμων εκπαιδευτικών δεν έχουν γίνει από το 2009 ενώ έχουν συνταξιοδοτηθεί πάνω από 30.000 το ίδιο διάστημα).
 

Επισήμανε επίσης ότι ήδη στον νέο προϋπολογισμό υπάρχει αύξηση των κονδυλίων για την Παιδεία. Καθώς σταδιακά βγαίνουμε από την κρίση θα πρέπει να μπούμε σε μία αναπτυξιακή πορεία και στα εκπαιδευτικά θέματα.