Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Η αλήθεια είναι στην Εθνάρχου Μακαρίου. Όποιος θέλει να τη δει, ας πάει να τη δει με τα μάτια του!!!


Είπαμε... όταν το θράσος περισσεύει, βγάζουν φωτογραφίες αφού πρώτα έχουν ξηλώσει τα παιχνίδια για να παίξουν το επικοινωνιακό τους
παιχνίδι που τόσο καλά ξέρουν!

Η αλήθεια για την παιδική χαρά της Εθνάρχου Μακάριου - μία από τις καλύτερες του Ελληνικού: Ήταν σε 5 στρέμματα διάσπαρτη με παιχνίδια, τρεις κούνιες, τρεις τραμπάλες, ένα πολυπαιχνίδι και μερικά άλλα μικρότερα, με κιόσκια, πάγκους... αλλά χωρίς δάπεδα και "πιστοποίηση"!!!


Οι νέοι διοικούντες το Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης συρρικνώνουν σε μια γωνίτσα την παιδική χαρά, με δυο κούνιες, δυο μικρές τραμπάλες, βάζουν δάπεδα, αλλά αφήνουν μετά ένα χρόνο τα μπάζα στο πλάι, χωρίς διαχωριστικό στην αριστερή πλευρά, εξαφανίζουν το καινούργιο μεγάλο πολυπαιχνίδι (όχι μόνο από τις φωτογραφίες τους, αλλά και κυριολεκτικά) και το εμφανίζουν σε άλλη παιδική χαρά που έφτιαξε "χορηγός".

Μετά πετάνε ένα υβριστικό κείμενο με μπόλικη λάσπη, το δινουν και σε μερικούς πρόθυμους καλούς φίλους να το κοινοποιήσουν και πείσανε το πόπολο ότι είναι οι καλύτεροι!!!



Εδώ και ένα χρόνο ρωτάμε, αλλά απάντηση δεν δίνουν!!!

Το πολυπαιχνίδι που το μετακόμισαν σε άλλη παιδική χαρά,
"εξαφανίσθηκε" και από τις προπαγανδιστικές φωτογραφίες τους
Όσο για τον "ανώμαλο" που ξεβίδωσε το παξιμάδι της κούνιας, μάλλον θα είναι ο ίδιος που... πυροβόλησε το απορριμματοφόρο του Δήμου!!!

Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου