Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Νέα Σμύρνη: Κατάμεστο το "Αρτάκης" στις επιδείξεις της ενόργανης γυμναστικής του Πανιωνίου (video)

του Ανδρέα Λεκάκη
 
Σε ένα ασφυκτικά γεμάτο "Αρτάκης" πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 18 Ιουνίου οι επιδείξεις του τμήματος ενόργανης γυμναστικής του Πανιωνίου, οι οποίες
σηματοδότησαν και τη λήξη της φετινής χρονιάς.

Η κάμερα του Nstv βρέθηκε στη μεγάλη αυτή γιορτή και μίλησε με τους ανθρώπους της διοίκησης του Ερασιτέχνη, τους προπονητές αλλά και με τους μικρούς αθλητές και τις αθλήτριες, που έβαλαν τα δυνατά τους για να βγει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Την αρχή στις δηλώσεις έκανε ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Δημήτρης Μιχαηλίδης, ο οποίος σχολίασε αρχικά τη μεγάλη προσέλευση του κόσμου: “Ήρθε τόσος κόσμος στο Αρτάκης που κάποιος εύκολα θα μπορούσε να μπερδευτεί και να νομίζει πως γινόταν αγώνας μπάσκετ. Όπως βλέπουμε, πλέον το Αρτάκης είναι πολύ μικρό για τον αθλητισμό της Νέας Σμύρνης και για τον Πανιώνιο”. Συγκεκριμένα, για το τμήμα της ενόργανης, τόνισε: “Είναι ένα τμήμα με ιστορία, έχει βγάλει αθλητές που έχουν κάνει περήφανη την Ελλάδα, έχει πάρα πολλές διακρίσεις σε όλες τις κατηγορίες και συνεχίζει πάντα με το βλέμμα ψηλά”.

Η προπονήτρια του τμήματος, Βίκυ Αλιπράντη, αναφέρθηκε στη δουλειά που γίνεται και στις επιτυχίες που γνωρίζει συνεχώς η ενόργανη γυμναστική του Πανιωνίου: “Αυτή είναι η γιορτή όλου του τμήματος και κυρίως των ακαδημιών. Γίνεται μια πολύ καλή δουλειά από τη βάση, πηγαίνουμε πολύ καλά και έχουμε διακρίσεις σε όλες τις κατηγορίες. Και φέτος είχαμε μια επιτυχημένη χρονιά, με μεγαλύτερη επιτυχία αυτή των Νεανίδων, οι οποίες είναι στην εθνική ομάδα και θα πάρουν μέρος και στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων που θα γίνουν στην Ουγγαρία”.

Δύο από τις αθλήτριες του Πανιωνίου, η Μαριεντίνα Παπαδοπούλου από τις Κορασίδες και η Εβελίνα Μάγια από τις Νεάνιδες, μας μίλησαν για τις πρόσφατες επιτυχίες τους, με την πρώτη να έχει κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο άλμα στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και να μας λέει: “Ήταν μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία, προσπάθησα πολύ και χάρηκα ιδιαίτερα με τη δεύτερη θέση”.


Τέλος, η Εβελίνα Μάγια, μας απαρίθμησε τις πολλές και σημαντικές της διακρίσεις στην ίδια διοργάνωση, ενώ μας μίλησε και για την προετοιμασία της εν όψει του Ολυμπιακού Τουρνουά Νέων: “Βγήκα τρίτη στο σύνθετο ατομικό, δεύτερη στο δίζυγο, πρώτη στη δοκό και το άλμα. Προετοιμάζομαι τώρα για τους Ευρωπαϊκούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων με σκληρή προπόνηση και πολλή δουλειά”.


nstv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου