Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

«Σκάσε, Πλήρωσε και μετά Πες ό,τι θες»



Από πολιτικό γραφείο πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ μου έστειλαν στο μειλ τα κείμενα για το συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Ακούστε μάγκες. Είμαι ανοιχτός να συζητήσω τα πάντα. Άλλωστε η εποχή των βεβαιοτήτων έχει περάσει προ πολλού.
ΥΠΟ ΕΝΑ ΟΡΟ:


Να υπάρχει στην προμετωπίδα των κειμένων η δέσμευση ότι δεν θα επιχειρηθεί η αλλαγή ΑΦΜ και η προσπάθεια απαγκίστρωσης (κάτι για την ΔΗΜΑΡ αυτό) από τα πολλών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ δάνεια του ΠΑΣΟΚ, γιατί έχω την αίσθηση ότι όλο αυτό το μπλα -μπλα των κειμένων αυτό και μόνο έχει στόχο. Τα υπόλοιπα τα έχει ξεπεράσει η ιστορία και το προεκλογικό πρόγραμμα του Εργατικού Κόμματος Βρετανίας και ο Κόρμπιν.

Κι επειδή η Φώφη μίλησε πάλι για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και δεν κοιτά τα δικά της, να υπενθυμίσω:

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (που δεν είναι υπερχρεωμένος) με απόφαση συνεδρίου και με ποινή μη συμμετοχή στις λίστες υποψηφιοτήτων στις επόμενες εκλογές δίνουν το 40% του μισθού τους στο κόμμα. (το ανώτατο όριο κρατήσεων από τις οικονομικές υπηρεσίες της Βουλής 20% υπέρ του κόμματος συν ακόμα ένα 20% για τις δράσεις αλληλεγγύης και άλλες.)

Οι βουλευτές του καταχρεωμένου ΠΑΣΟΚ δίνουν τουλάχιστον ένα 10% του μισθού τους στο κόμμα; (Από τις οικονομικές υπηρεσίες της Βουλής αυτό εύκολα αποδεικνύεται).

Ο πρώην υπουργός, βουλευτής, που έβαλε το μειλ μου στην λίστα αποστολής των δελτίων τύπου των δραστηριοτήτων του, χωρίς να με ρωτήσει, πόσο από τον βουλευτικό του μισθό δίνει στο κόμμα; Δεν αισθάνεται ηθικά υπόχρεος στους πολίτες για τα κομματικά χρέη; Κι αν αισθάνεται τι προτείνει;

Ο παππούς συμβούλευε ότι η σωστή σειρά είναι: «Σκάσε, Πλήρωσε και μετά Πες ό,τι θες.»


* συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Νότιας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου