Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Η ταινία «Οδηγός Διαπλοκής» προβάλλεται στο πρώην Κάμπινγκ Βούλας, την Παρασκευή 23 Ιουνίου στις 9.30μμ

Η αμερικάνικη ταινία του Ντέιβιντ Ο'Ράσελ «Οδηγός Διαπλοκής - American Hustle» (2013, 138'), θα προβληθεί την Παρασκευή 23 Ιουνίου στις 9.30μμ στο Αυτοδιαχειριζόμενο πρώην Κάμπινγκ Βούλας.

Η προβολή γίνεται στο κτήριο της πύλης εισόδου των πεζών και η είσοδος είναι δωρεάν.
Προσοχή στη νέα ώρα έναρξης της προβολής: 9.30μμ.

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Ο'Ράσελ

Πρωταγωνιστούν: Κρίστιαν Μπέιλ, Έιμι Άνταμς, Μπράντλεϊ Κούπερ, Τζένιφερ Λόρενς, Τζέρεμι Ρένερ
 
Λίγα λόγια για την ταινία:


Ο Ίρβινγκ Ρόζενφελντ ένας πανέξυπνος απατεώνας και η όμορφη ερωμένη και συνεργός του Σίντεϊ Πρόσερ αναγκάζονται να συνεργαστούν με τον ομοσπονδιακό πράκτορα Ρίτσι ΝτιΜάσιο για να παγιδεύσουν άλλους απατεώνες, μαφιόζους και πολιτικούς, που επιδίδονταν σε μια σειρά από παράνομες δραστηριότητες.

Στο επίκεντρο της ιστορίας ο Κάρμιν Πολίτο ένα παθιασμένο και ανήσυχο μέλος της νομοθετικής επιτροπής του Νιού Τζέρσεϊ, δήμαρχος και τοπικός ήρωας της πόλης, που βρίσκεται εγκλωβισμένος ανάμεσα στους απατεώνες και το FBI. Όλη η υπόθεση κρέμεται από μια κλωστή η οποία βρίσκεται στα χέρια της απρόβλεπτης συζύγου του Ίρβινγκ.

Πρόκειται για διασκεδαστική ταινία πάνω στην πολιτική διαφθορά και την εξαπάτηση, εμπλέκοντας μαφιόζους, πολιτικούς και απατεώνες σε έναν ατέρμονο κύκλο ποικίλων διαπλοκών. Η εξαπάτηση βρίσκεται στο κέντρο της αφήγησης της ταινίας του Ο’Ράσελ.

Η εξαπάτηση, είτε στον ιδιωτικό βίο των ανθρώπων, είτε στο δημόσιο, στους κόλπους της πολιτικής ζωής, εκτίθεται με κυνικό και παραστατικό τρόπο, ως οδηγός μάχης με τους άλλους και επιβίωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου