Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Καλώς ήρθατε στο Παλαιό Φάληρο! - Φωτογραφίες

Στο Παλαιό Φάληρο ο δήμαρχος εκλέχθηκε από την πρώτη Κυριακή, είναι ο παλαιότερος στα νότια προάστια και, για κάποιους συναδέλφους του, θεωρείται μέντορας.

Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου δικαίως υπερηφανεύεται για το μεγάλο αποθεματικό του Δήμου και τις αποδοτικές καταθέσεις του, γιατί προφανώς γνωρίζει ότι αυτό είναι ένα ασφαλές κριτήριο για πολλούς ψηφοφόρους.

Τι σημασία έχει αν τα προβλήματα που χρονίζουν -παρότι τίθενται στο Δημοτικό Συμβούλιο- παραπέμπονται στις καλένδες, επειδή προφανώς η επίλυσή τους δεν προσδίδει την απαραίτητη δημοσιότητα στη βιτρίνα της πόλης και στο απαστράπτον χαμόγελο του κ. Χατζηδάκη.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, ότι στις 8 Απριλίου επιλέχθηκε ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου για τη διοργάνωση της δράσης "Θέλω να Περπατήσω. Μπορώ;".

Βέβαια και στους άλλους Δήμους των νοτίων προαστίων η κατάσταση δεν είναι καλύτερη, αλλά ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου είναι ο μόνος που δεν μπορεί να ισχυρισθεί ότι "έτσι τα παρέλαβε" το 2014 από κάποιους κακούς, ανίκανους, άχρηστους κλπ προκατόχους του.

Καλώς ήρθατε στην πόλη του μέντορα...

 
 
 
Φωτογραφίες από τη σελίδα του facebook "Εκπρόσωπος Τετραγώνου"

3 σχόλια:

  1. Κανένας τέλειος δήμαρχος, αλλά ο άριστος των δημάρχων του Π Φαλήρυ , είναι αδιαμφισβήτητα ο Χατζηδάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει, δε γίνεται να είναι όλα τέλεια ούτε να μην δημιουργούνται προβλήματα. Ο δήμος μας πάντως είναι top, κάτι που έχει επιτευχθεί και λόγω του δημάρχου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πράγματι... Δεν υπάρχει Δήμος χωρίς προβλήματα, ούτε δήμαρχος που μπορεί να τα λύνει όλα.
    Χρέος όμως κάθε πολίτη είναι να αναδεικνύει τα προβλήματα και να διεκδικεί τη λύση τους και όχι να αντιμετωπίζει τους δημάρχους όπως τον σεντερφόρ της αγαπημένης του ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή