Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Ένα μυστικό 2,5 ετών: Δημοτικό Μουσείο ετοιμάζει ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης μετά τη φιέστα φωταγώγησης



Παρατημένα τα άλλοτε δημοτικά λεωφορεία του Δήμου Αργυρούπολης στον αύλειο χώρο του πρώην Δημαρχείου Ελληνικού, όπου τώρα στεγάζονται οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Τα λεωφορεία είναι εκεί για τουλάχιστον 2,5 χρόνια, όπως δείχνουν τα σήματα της ασφάλισής τους που έχει λήξει στις 31 Ιανουαρίου 2015.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί, μετά την τεράστια επιτυχία που είχε η φιέστα φωταγώγησης του Σήματος της Ολυμπιακής, ο κ. Κωνσταντάτος τα κρατάει εκεί, γιατί ετοιμάζει Δημοτικό Μουσείο.

Μάλιστα, το Μουσείο θα στεγαστεί στο πρώην δημαρχείο Ελληνικού, όπου έκανε τις δυο απεργίες πείνας ο Χρήστος Κορτζίδης για να υπάρχει κάτι που να θυμίζει ότι αυτός ο τόπος δεν ήταν χωρίς δήμαρχο την περίοδο 2007-2014.

Η συγκίνηση στα εγκαίνια του Μουσείου θα είναι μεγαλύτερη αυτής των εγκαινίων φωταγώγησης, καθώς, σύμφωνα με τον δεξιό ψάλτη της παράταξης Κωνσταντάτου, θα κληθεί να κόψει τις κορδέλες ο ίδιος ο Χ. Κορτζίδης προς τιμήν του οποίου θα δοθεί το όνομα "Μουσείο Δήθεν Αγωνισταρά".

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στα λεωφορεία-αντίκες δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμα ταμπέλες του επιχειρηματικού ομίλου "Politis Group", αλλά αυτό εξηγείται γιατί εξετάζεται και η χορηγία του ομίλου Ρέστη που δεν θα περιλαμβάνει μόνο τα εκθέματα, αλλά και το κτίριο.

Άλλωστε ο κ. Ρέστης διατίθεται να αποκαταστήσει ως χορηγός τα κάγκελα στην παραλία, όπου, ως γνωστόν, (όπως είπε ο κ. Κωνσταντάτος στο Δημοτικό Συμβούλιο) το 2007 είχε εξελιχθεί μια προσωπική βεντέτα του πρώην δημάρχου με τον επιχειρηματία, γνωστή ως "μονομαχία στον Ελ Κοσμά".

Υπάρχουν όμως και πληροφορίες από κακεντρεχείς κύκλους, που ισχυρίζονται ότι ο κ. Κωνσταντάτος κρατάει τα λεωφορεία εκεί, προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει στα οδοφράγματα, όταν μπουν οι μπουλντόζες του Λάτση.

Έτσι θα μπει πιπέρι στη γλώσσα όλων αυτών που ψευδώς διαδίδουν ότι ο τοπικός άρχων κάνει τα χατίρια του Λάτση που δεν θέλει τον Σταθμό Διαχείρισης Απορριμμάτων μέσα στον χώρο της επένδυσης.

Όπως και να έχει το θέμα, η παραμονή των λεωφορείων εκεί, αποτελεί από μόνη της ένα ακόμα έργο υποδομής τής διοίκησης Κωνσταντάτου στα μισά της θητείας του.

 
 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου