Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Σύμβαση 3.700.000 ευρώ υπέγραψε η Ρένα Δούρου για την αντιπλημμυρική προστασία του Δήμου Γλυφάδας

Με στόχο την αντιπλημμυρική προστασία του Δήμου Γλυφάδας η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, υπέγραψε σύμβαση για τη κατασκευή δευτερευόντων αγωγών ομβρίων στην Άνω
Γλυφάδα, προϋπολογισμού 3.700.000 ευρώ με ΦΠΑ.

Με γνώμονα την αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων της περιοχής, πρόκειται να κατασκευαστούν συνολικά 6.750 μέτρα αγωγών με περίπου 270 διπλά φρεάτια υδροσυλλογής.

Πιο αναλυτικά:


Τη Σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Κατασκευή δευτερευόντων αγωγών ομβρίων περιοχής Άνω Γλυφάδας (σε τρία τμήματα)», προϋπολογισμού 3.700.000 ευρώ με ΦΠΑ, που χρηματοδοτείται από πιστώσεις της Περιφέρειας, υπέγραψε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Το έργο έχει ως στόχο την αντιπλημμυρική προστασία του Δήμου Γλυφάδας και αφορά στην κατασκευή δικτύου απορροής ομβρίων υδάτων (αγωγοί, φρεάτια επίσκεψης - συμβολής και φρεάτια υδροσυλλογής) στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας.


Οι παρεμβάσεις θα υλοποιηθούν σε τμήματα των οδών Δαρδανελλίων, Σμύρνης, Αττικής, Ευξείνου Πόντου, Κριμαίας, Μ. Ασίας, Β. Ηπείρου, Δ. Βερελή, Γ. Γεννηματά, Αν. Ρωμυλίας, Μυκάλης, Δ. Γούναρη, Κ. Αθανάτου, Ίριδος, Παμβώτιδος, Ταινάρου, Ψηλορείτη, Ακροκορίνθου, Φαιστού, Μυστρά, Ολυμπίας, Κνωσού, Αγησιλάου, Αριστοφάνους, Αχιλλέως.

Συγκεκριμένα, με γνώμονα την αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων της περιοχής, πρόκειται να κατασκευαστούν συνολικά 6.750 μ. αγωγών με περίπου 270 διπλά φρεάτια υδροσυλλογής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου