Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Θρίλερ στο Μοσχάτο: Γνωστός Παραολυμπιονίκης σκότωσε εν ψυχρώ τον υπάλληλό του σε πρακτορείο ΟΠΑΠ

Γνωστός Παραολυμπιονίκης είναι ο δράστης ανθρωποκτονίας που διεπράχθη στις 11.00 το βράδυ της Πέμπτης σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Μοσχάτο.

Ο Β.Τ. που έχει κερδίσει διακρίσεις στο παρελθόν για τη χώρα μας στο αγώνισμα της κολύμβησης πυροβόλησε και σκότωσε τον υπάλληλό του με πυροβόλο όπλο μετά από έντονο επεισόδιο.

Ο ίδιος ομολόγησε το έγκλημα που διέπραξε και συνελήφθη τονίζοντας ότι είχε προσωπικές διαφορές με το θύμα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος της κόντρας των δύο αντρών που κατέληξε στην ανθρωποκτονία ήταν μια γυναίκα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 23:00 στην οδό Μακρυγιάννη. Τότε ήταν που οι κάτοικοι της περιοχής άκουσαν πυροβολισμούς και κάλεσαν την αστυνομία. Στο σημείο έσπευσε ομάδα ΔΙΑΣ η οποία είδε εντός της επιχείρησης ένα άτομο σοβαρά τραυματισμένο στο κεφάλι.

Αρχικά εκτίμησαν ότι πρόκειται για ληστεία με θύμα τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου, αλλά όταν πήγαν στο σπίτι είδαν τον ιδιοκτήτη ζωντανό ο οποίος τους ανέφερε «Εγώ είμαι ο ιδιοκτήτης και πυροβόλησα τον υπάλληλο», ενώ απέδωσε τον τραυματισμό σε προσωπικές διάφορές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το συμβάν ο ιδιοκτήτης κλείδωσε την επιχείρηση αφήνοντας πίσω του αιμόφυρτο τον υπάλληλο.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

taxydromos.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου