Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Εσωτερικό θέμα του συλλόγου ο εκβιασμός να εκδιωχθούν παιδιά από τον Γ.Σ.Α., λέει ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού

Δεν αρνείται ότι εκβίασε τον πρόεδρο του Γ.Σ. Αργυρούπολης Γιάννη Μπουζάκη να διώξει από τον σύλλογο παιδιά, λόγω της στάσης του γονιού τους στο θέμα της κάρτας εισόδου στο Α' Στάδιο Αργυρούπολης.

Αντίθετα, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού (ΟΝΑΔΕΑ) Γιώργος Καλιντέρης απέρριψε το αίτημα του Βασίλη Βάσσιου για έκτακτη σύγκληση του Δ.Σ. του ΟΝΑΔΕΑ προκειμένου να συζητηθούν τα γεγονότα, γιατί -λέει- είναι εσωτερικό θέμα του συλλόγου (προφανώς εννοεί τον Γ.Σ.Α.).

Ανακοίνωση για την άρνηση εξέδωσε η Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού-Αργυρούπολης παραθέτοντας και την απάντηση του προέδρου του ΟΝΑΔΕΑ στο αίτημα το Βασίλη Βάσσιου που είναι μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού:

Πόση αλαζονεία και αυταρχισμός βρίσκεται στην απάντηση του προέδρου του ΟΝΑΔΕΑ, Γιώργου Καλιντέρη, με την οποία αρνείται το αίτημα για έκτακτη σύγκληση του ΔΣ για να συζητηθούν τα γεγονότα στο γήπεδο, που κατάθεσε ο Βασίλης Βάσσιος ως μέλος του ΔΣ του οργανισμού!

Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς; Την άρνησή του να συζητηθεί το θέμα στο ΔΣ του ΟΝΑΔΕΑ με πρόσχημα ότι είναι εσωτερικό ζήτημα ενός συλλόγου;

Την προσωπική δημόσια επίθεση στον Γιάννη Μπουζάκη, καταξιωμένο επί σειρά ετών πρόεδρο ενός από τα αρχαιότερα αθλητικά σωματεία της Αργυρούπολης γιατί ανήκει στη Δημοτική Συνεργασία και όχι σε αυτούς που προσκυνούν τη διοίκηση;

Την επίθεση και στοχοποίηση συμπολίτη μας που είναι ταυτόχρονα μέλος του ΓΣΑ και της συνέλευσης για Ανοιχτό σε όλους Στάδιο και είναι αυτός που δέχθηκε την παράνομη βία του σεκιουριτά που ο πρόεδρος τοποθέτησε στο Στάδιο;

Ας ξεπεζέψει από το καλάμι του ο πρόεδρος του ΟΝΑΔΕΑ. Η συμπεριφορά του είναι ντροπή για τον αθλητισμό και την πόλη μας.

Παραθέτουμε την απάντηση του προέδρου, όπως στάλθηκε με μήνυμα στα μέλη του ΔΣ:
"Ποιότητα" από την ίδια μήτρα...
«Μετά το μήνυμα που λάβατε από τον κ.Βάσσιο για έκτακτη σύγκληση ΔΣ σας παραθέτω τα κάτωθι προς ενημέρωσή σας:
1)Ο πρόεδρος κάθε αθλητικού σωματείου εκλέγεται από τα μέλη του,σε αυτά απευθύνεται και απολογείται και
σε αυτά οφείλει να αναφέρεται.Κανένας Αθλητικός Οργανισμός δεν εκλέγει αλλά ούτε παραιτεί κανέναν!
2)Στην συνάντηση που έλαβε χώρα στο γραφείο μου,του κατέστησα σαφές ότι η συνεχιζόμενη αντιαθλητική και τραμπούκικη συμπεριφορά που παρατηρείται πάνω από έναν χρόνο, απο συγκεκριμένο γονιό ονόματι ..............,σε όλους τους φύλακες του σταδίου,οι οποίοι είναι επιφορτισμένοι για την ασφάλεια όλων των αθλουμένων του σταδίου,πολλώ δε μάλλω για τα παιδιά που αθλούνται σε αυτό,δεν μπορεί να συνεχιστεί με την πολιτική ανοχή του κου.Μπουζάκη. Ο κος.Μπουζάκης όφειλε όντας παράγοντας του αθλητισμού,να έχει απομονώσει εδώ και πολύ καιρό τέτοια φαινόμενα και ανθρώπους που δεν σέβονται αποφάσεις συμβουλίων.Άλλωστε το μέτρο της ελεγχόμενης εισόδου ζητήθηκε από τα σωματεία και πραγματικά η αποδοχή του από τον κόσμο είναι σχεδόν καθολική.Ο κος.Μπουζάκης προφανώς προτίμησε να υπερασπιστεί τον πολιτικό του χώρο, από τα συμφέροντα του σωματείου του.
3)Ως εκ τούτου δεν νομίζω οτι υπάρχει κανένας απολύτος λόγος για σύγκληση του συμβουλίου.
Ίσως τελικά ο κ.Μπουζάκης βγήκε από την δύσκολη θέση να αμφιταλαντεύεται μεταξ ύ ΓΣΑ και μπαχαλάκηδων και να μπορεί πλέον να ταχθεί απροκάλυπτα υπέρ των τελευταίων, μαζί με τους πολιτικούς του συντρόφους».
Ο Πρόεδρος ΟΝΑΔΕΑ
Καλιντέρης Γιώργος

Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου