Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Επεισόδια και συμπλοκές με αστυνομικούς στο ραντεβού για τις κόντρες στην Βάρκιζα

Επεισόδια και συμπλοκές με αστυνομικούς χαρακτήρισαν το βράδυ της Τρίτης στη Βάρκιζα το ραντεβού για «κόντρες»που δόθηκε διαδικτυακά.

Πριν φτάσει 11 το βράδυ και οι κάτοχοι των γνωστών πειραγμένων ΙΧ εμφανιστούν στο Ribas, για να «θυμηθούν τα παλιά» όπως ανέφερε η πρόσκληση, περιπολικά και άνδρες της ΕΛΑΣ είχαν αποκλείσει το σημείο.

Η παρουσία των αστυνομικών τροποποίησε το «ραντεβού» και οι οδηγοί μεταφέρθηκαν στην πλατεία της Βάρκιζας, απέναντι από το Yabanaki για να ξεκινήσουν το event τους. Περίπου 400 άτομα συγκεντρώθηκαν στη συμβολή της λεωφόρου Ποσειδώνος με την οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Και πάλι όμως οι αστυνομικοί έδωσαν το «παρών» με αποτέλεσμα μια ομάδα περίπου 50 ατόμων να ξεκινήσει να περά πέτρες και φωτοβολίδες στους άνδρες των ΜΑΤ που κλήθηκαν στο σημείο. Οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση χημικών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, προχώρησαν και σε 30 συλλήψεις.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο, ενώ οι αστυνομικοί που τραυματίστηκαν μεταφέρθηκαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

3vita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου