Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Έργα 4 εκατομμυρίων ευρώ από την Περιφέρεια σε Βάρη, Βούλα και Βουλιαγμένη

του Γιώργου Λαουτάρη

Δύο σημαντικά έργα για τον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης ψηφίσθηκαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου.

Αποφασίσθηκαν οι όροι προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης για την ανάπλαση της πλατείας 25ης Μαρτίου (στη Μηλαδέζα Βάρης) και το έργο συντήρησης του οδικού δικτύου όλου του Δήμου.

Το πρώτο έργο έχει προϋπολογισμό 2,5 εκατομμύρια ευρώ και το δεύτερο 1,5 εκατομμύρια ευρώ.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου μαζί με τον Δ/ντη Τεχνικών Έργων ΠΕΑΑ Γιάννη Ασπρουλάκη και την υπάλληλο του Τμήματος Κτιριακών Έργων - Έργων Περιβάλλοντος - Η/Μ Έργων Χριστίνα Μπρούλια συναντήθηκαν στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής στην Παλλήνη με τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο και τον Νίκο Βάσση για την πορεία των έργων που έχουν δρομολογηθεί και θα χρηματοδοτηθούν από την Περιφέρεια Αττικής.


Όπως ανακοινώθηκε, στόχος των συναντήσεων ήταν να προγραμματιστούν τα επόμενα βήματα και να συντονιστούν οι προσπάθειες και από τις δύο πλευρές ώστε να διευθετηθούν όλα τα ζητήματα που αφορούν στην πρόοδο των έργων που έχουν εγκριθεί για τους συγκεκριμένους δήμους για να μπορέσει να προχωρήσει ομαλά η διαδικασία υλοποίησής τους.



3vita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου