Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Μήνυση εναντίον του Χρήστου Κορτζίδη κατέθεσε ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος

 
 Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση κατέθεσε ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος στο Αστυνομικό Τμήμα Αργυρούπολης...

Η μήνυση στρέφεται εναντίον της εφημερίδας
"Εξ Ευωνύμων" του Χρήστου Κορτζίδη και του εκδότη Παναγιώτη Κοροβέση... 
Αφορμή ο τίτλος της εφημερίδας ''Ζημιώνει το δήμο για χατήρι του Λάτση''...

Μάλιστα ο Δήμαρχος έκανε γνωστό μιλώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο πως έχουν κι άλλοι σειρά... Θα γίνουν κι άλλες μηνύσεις!
Και δεν εννοεί βέβαια ούτε το VimaOnLine ούτε το Silvercity...


Έχεις διαφορετική άποψη; Τολμάς να την λες αλλά και να την γράφεις; Μήνυση είναι το φάρμακο!
"Ευαισθησίες"... Που δεν έχουν όμως την ίδια τύχη σε πάμπολλες περιπτώσεις απίστευτων χαρακτηρισμών εναντίον ανθρώπων, κατοίκων, Δημοτικών Συμβούλων, επικεφαλής παρατάξεων, εργαζομένων, τους οποίους τόσο ο ίδιος αλλά και η παράταξη Ενωμένη Πόλη (παράταξη Δημάρχου) έχουν κάνει...

Η Δημοκρατία και η Ελευθερία του λόγου, με πολιτικά επιχειρήματα και χωρίς κραυγές, είναι ''ακριβή''!


Κανείς δεν μπορεί να φιμώσει το στόμα κανενός! Αυτές οι ενέργειες θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει!

* Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής με τη "Δύναμη Ζωής"
 
 
*** * ***

Σήμερα η διοίκηση του δήμου προέβη σε μια πρωτοφανή ενέργεια για την πολιτική ιστορία του Ελληνικού και της Αργυρούπολης.

Κατέθεσε μήνυση κατά των Χρήστου Κορτζίδη και Τάκη Κοροβέση για συκοφαντική δυσφήμιση απαιτώντας από την αστυνομία να προβεί σε αυτόφωρη σύλληψη των δύο στελεχών της παράταξής μας!


Συγκεκριμένα ο Γιάννης Κωνσταντάτος θεωρεί ότι τον συκοφαντούμε όταν λέμε στον κεντρικό τίτλο της πρώτης σελίδας της εφημερίδας μας ότι «Ζημιώνει το δήμο για χατήρι του Λάτση».


Όπως δήλωσε στο δημοτικό συμβούλιο ο Χρήστος Κορτζίδης η παράταξή μας ποτέ δεν στηρίχθηκε στη συκοφαντία για να πετύχει πολιτικά οφέλη. Όσα αναφέρονται στην εφημερίδα μας είναι απολύτως τεκμηριωμένα και όπου κληθούμε να τα αποδείξουμε είμαστε σε θέση να το κάνουμε.


Η επιδίωξη του Γιάννη Κωνσταντάτου να συλλάβει η αστυνομία τον ίδιο και τον Τάκη Κοροβέση, είναι μια ενέργεια που θα καταδικαστεί από την κοινωνία του δήμου μας.


25 Ιανουαρίου 2017
 
*** * ***
Δείτε το video της συνεδρίασης

Στο 17'.40'' η τοποθέτηση του Χρήστου Κορτζίδη, και στη 1ω.08'.00'' το κρεσέντο Κωνσταντάτου & Τσαρπαλή με ύβρεις ("έχεις πάθει αλτσχάιμερ", "έχεις πάθει παράκρουση", "πώς ήσουν δήμαρχος τόσα χρόνια, ρε πούστη" κ.α.) ή με ά-λογες ακροβασίες του στυλ "ζητάει ο Κονδύλης το μισό αεροδρόμιο - φταίει ο Κορτζίδης".
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου