Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Η πρώτη δημοτική αρχή της χώρας που, στην εποχή της κρίσης, δηλώνει περήφανη για τα ψέμματα που σερβίρει στους πολίτες


Τι έγινε ομαδούλα, πάλι είμαστε ο "πρώτος Δήμος";;;

Έλα όμως που είναι εντελώς προβλέψιμος πια ο κ. Κωνσταντάτος
και, όταν η Τσούχτρα ακούει για "πρωτιές", τρέχει στο google...

Ξεκινούν τα έργα στην παραλία του Μοσχάτου & της Καλλιθέας. Φρένο στο πάρτι των πολυδάπανων & περιττών έργων


Κάποιοι είχαν σχεδιάσει πάρτι πολυδάπανων και περιττών έργων στον Φαληρικό Όρμο και οι τοπικές περιφερειακές και δημοτικές αρχές είχαν κλείσει πρώτη θέση.

Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση Μοσχάτου-Ταύρου “Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή” σημειώνοντας ότι το συνολικό έργο με όλα τα υποέργα θα στοιχίσει λιγότερο από 100.000.000 ευρώ, όταν ο προϋπολογισμός της προηγούμενης Περιφερειακής Αρχής ήταν περίπου 340.000.000 ευρώ.

Απέτυχε ο Πατούλης με τα σκουπίδια

Η πολυδιαφημισμένη συνέντευξη Τύπου την οποία είχε προαναγγείλει ο κύριος Πατούλης με τον βαρύγδουπο τίτλο «Συνέντευξη Τύπου Προέδρου Κ.Ε.Δ.Ε. Γ. Πατούλη και Δημάρχων
της Αττικής για το νέο Περιφερειακό Σχεδιασμό Διαχείρισης Απορριμμάτων», αποδείχθηκε τελικά φιάσκο.

Από τους 66 Δημάρχους της Αττικής παραβρέθηκαν μόνο δύο.

Μάθατε ΤΑ ΝΕΑ; Πεθαίνουν από το ίδιο τους το δηλητήριο...

Στα χρόνια των μνημονίων έχουν υπάρξει γραφίδες που τα έχουν υπερασπιστεί με όλη τους την καρδιά. Το βασικό τους επιχείρημα ήταν το ίδιο με αυτό που το δίδυμο Μέρκελ- Σόιμπλε κατασυκοφάντησε έναν ολόκληρο λαό, χαρακτηρίζοντάς τον συλλήβδην τεμπέλη και καλοπερασάκια.

Η ύβρις, ωστόσο, συνοδεύεται πάντοτε από τη νέμεση. Στη Γερμανία η καγκελάριος κι ο υπουργός των Οικονομικών της είναι σήμερα παγιδευμένοι από το λαϊκισμό που οι ίδιοι εξέθρεψαν, βλέποντας την ακροδεξιά να δρέπει τις δάφνες για τη μισαλλοδοξία που εκείνοι έσπειραν...