Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Με μήνυση κατά της δημοτικής αρχής απαντάει ο Χρ. Κορτζίδης στη συκοφαντική ανακοίνωση για τον εμπρησμό του αυτοκινήτου

Μήνυση για το συκοφαντικό δελτίο τύπου που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης και εμπλέκει την αξιωματική αντιπολίτευση με αφορμή τον εμπρησμό αυτοκινήτου του Δήμου (δείτε εδώ), θα καταθέσει ο επικεφαλής της παράταξης.
 

Όπως πληροφορούμαστε από την ιστοσελίδα sinergasia.gr, ο Χρήστος Κορτζίδης πρόσθεσε ότι ο γκεμπαιλισμός τής δημοτικής αρχής έχει ξεπεράσει κάθε όριο και ότι η μήνυση θα αφορά και σωρεία άλλων συκοφαντικών δημοσιεύσεων σε βάρος της Δημοτικής Συνεργασίας.

Ρ. Δούρου μετά τη συνάντηση με Πατούλη, Καμίνη και Σαράντη: Η Αττική γυρίζει σελίδα στη διαχείριση των απορριμμάτων

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, δήμαρχο Αμαρουσίου, Γ. Πατούλη, τον δήμαρχο Αθηναίων, Γ. Καμίνη, και τον πρόεδρο της ΠΕΔΑ, δήμαρχο Αγίων Αναργύρων-
Καματερού, Ν. Σαράντη είχε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, με αντικείμενο τη διαχείριση των απορριμμάτων.

Η απουσία κοινής δήλωσης οδηγεί στο συμπέρασμα ότι δεν υπήρξε συμφωνία, καθώς
«όσοι σιωπούσαν ή έδιναν παρασκηνιακές μάχες με ποικίλα προσχήματα», έχουν ως «στόχο τη διατήρηση του σημερινού, απαράδεκτου status quo», όπως αναφέρει με δήλωσή της η Ρένα Δούρου.

«Ο Πρόεδρος, ένα Ροζ Σκάνδαλο κι ένας Πόλεμος» προβάλλεται στο πρ. Κάμπινγκ Βούλας, Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 8.00μμ

Η σατιρική κωμωδία του Barry Levinson «Ο Πρόεδρος, ένα Ροζ Σκάνδαλο κι ένας Πόλεμος - Wag the Dog» (1997) θα προβληθεί την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 8.00μμ στο Αυτοδιαχειριζόμενο πρώην Κάμπινγκ Βούλας.
 

Η προβολή γίνεται στο κτήριο της πύλης εισόδου των πεζών και η είσοδος είναι δωρεάν.

Το Μουσικό Σχολείο Αλίμου στη γιορτή της Περιφέρειας Αττικής στο Πεδίον του Άρεως

Δύο συγκροτήματα του Μουσικού Σχολείου Αλίμου, μαζί με την Εθνική Λυρική Σκηνή, την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, την Καμεράτα - Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής,
συμμετέχουν στη φετινή γιορτή που διοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής στο Πεδίον του Άρεως.
 
Τη χθεσινή πρώτη μέρα των εκδηλώσεων, παρευρέθηκαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου καθώς και οι Αντιπεριφερειάρχες, Ερμίνα Κυπριανίδου (Κεντρικού Τομέα Αθηνών), Εύη Αποστολάκη (Πολιτισμού) και Χρήστος Καραμάνος (Οικονομικών).

Απόψε στις 8.30: "Η Περιφέρεια Αττικής τραγουδά για την προσφυγιά" κοντά στον σταθμό "Ελαιώνας"


Κ. Γαβρόγλου: Αποσύνδεση του λυκείου από τις εξοντωτικές πανελλαδικές εξετάσεις (ηχητικό)

Την κατάργηση των Πανελλαδικών εξετάσεων, την αποσύνδεση του Λυκείου από αυτές, με μείωση και των εξεταστέων μαθημάτων πιθανότατα σε τέσσερα, έθεσε ως στόχο ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου μιλώντας στο κόκκινο, στον Δημήτρη Κουκλουμπέρη και τον Νίκο Σβέρκο.

«Η λογική μας είναι να ενισχύσουμε τα καλά πράγματα που έχουν γίνει μέχρι σήμερα γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να ασχοληθούν όλοι με τις πανελλαδικές και να ξεχάσουμε αυτά που έχουν γίνει».

Ερωτηματικά για τον εμπρηστικό μηχανισμό που κατέστρεψε αυτοκίνητο του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης (φωτογραφίες)


Εμπρηστικός μηχανισμός εξερράγη γύρω στις τέσσερις τα ξημερώματα σε αυτοκίνητο του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης και το κατέστρεψε ολοσχερώς.

Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο έξω από το
σπίτι του αντιδημάρχου πολιτικής προστασίας κ. Κρητικού, ενώ σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Δήμου και δεύτερο αυτοκίνητο υπέστη υλικές ζημιές.