Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Άγιος Δημήτριος: Η παράσταση "Ο Αη Βασίλης είναι σκέτη λέρα" στο Στέκι, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 9.00μμ


Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Αθήνας για την επίθεση στον Τ. Ταστάνη: «Εκτέλεση συμβολαίων υπέρ των οικονομικών συμφερόντων»

«Εκτέλεση συμβολαίων υπέρ των οικονομικών συμφερόντων» θεωρεί η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Αθήνας την επίθεση που έκαναν την Κυριακή άγνωστοι στο αυτοκίνητο και το σπίτι του προέδρου του ΟΑΣΑ και μέλους της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Αθήνας, Τάσου Ταστάνη.

«Ο Τάσος Ταστάνης ως ενεργός πολίτης αγωνίζεται επί πολλά χρόνια για τον χώρο του Ελληνικού, για τον Υμηττό, για τα Αστέρια Γλυφάδας, για τη φιλοξενία των προσφύγων ενάντια σε ρατσιστικά φαινόμενα και πάνω από όλα ανέλαβε το καθήκον ως πρόεδρος του ΟΑΣΑ να εργαστεί για δημόσιες αστικές συγκοινωνίες στην υπηρεσία του πολίτη».

1η συνέλευση του Αλληλέγγυου Σχολείου Μεσοποταμίας στο 2ο Γυμνάσιο Μοσχάτου, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 7.00μμ

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 7.00μμ στο 2ο Γυμνάσιο Μοσχάτου (Καποδιστρίου 8) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη, για τη φετινή χρονιά, συνέλευση
του Αλληλέγγυου Σχολείου Μεσοποταμίας.

Στη συνέλευση θα παρευρεθούν ο Daniel Riazat, βουλευτής του Αριστερού Κόμματος Σουηδίας και εκπρόσωπός του για θέματα παιδείας, οι εκπροσώποι από το Järvaskolan (Στοκχόλμη) Nadja Svensson και Dimitris Kandilas και από το ειδικό Σχολείο La Voie Lactée (Γενεύη) η διεθύντριά του, Ντίνα Μπορέλ.

Αργυρούπολη: Προβολή για τον Κορνήλιο Καστοριάδη και Πολιτικό Καφενείο στο "Υπόστεγο", την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου


Να, στα μούτρα σας! @ Εμείς υπαινικτικοί, εσείς... «ντουβάρια» @ «Κακές παρέες»

γράφει ο Θανάσης Καρτερός


Τα ξινά γλυκά για την εικόνα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ αντάμα με συμμορίτες της Χρυσής Αυγής, υπό τη σκέπη της ελληνικής σημαίας, έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. «Δεν θα σπουδαιολογήσω για μια επίσκεψη βουλευτών σε ακριτικά νησιά» είπε.

Δεν είναι και σπουδαίο, δηλαδή, να επισκέπτονται ακριτικά νησιά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας με τον Βίτσα στο πλευρό του. Με μια μούντζα, πέντε τον αριθμό, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στα αριστερά. Με τον Κασιδιάρη, τον Παππά και τον -πώς τον λένε- στα δεξιά. Και τα φανταράκια να ξελαρυγγιάζονται ασκαρδαμυκτί.