Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Ελληνικό-Αργυρούπολη: Ζημιές λόγω παντελούς έλλειψης συντήρησης στο θέατρο της Ολυμπίας (φωτογραφίες)

Η νεροποντή των προηγούμενων ημερών προκάλεσε σοβαρές ζημιές στην οροφή του κτηρίου που στεγάζεται το θέατρο της οδού Ολυμπίας, όπου φιλοξενούνται τα δύο
θεατρικά εργαστήρια του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες το νερό της βροχής πέρασε την οροφή και σε πολλά σημεία σανίδες της ψευδοροφής έσπασαν και έπεσαν στα καθίσματα και στο πάτωμα με αποτέλεσμα να μπει στην αίθουσα νερό. Ευτυχώς που δεν είχε παράσταση εκείνη την ώρα. Οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν το τι έγινε μέσα στο θέατρο.

Αφήγηση του παιδικού βιβλίου "Τα δάκρυα της ζωής" στη Δημ. Βιβλιοθήκη Καλλιθέας, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 11.30πμ


Ν.Σμύρνη: Παρουσίαση του βιβλίου "Σινώπη" & του λαογραφικού ημερολογίου από την Ένωση Ποντίων ''Η Μαύρη Θάλασσα''

Η Ένωση Ποντίων "Η Μαύρη Θάλασσα" παρουσιάζει  το φετινό συλλεκτικό λαογραφικό ημερολόγιό της, αλλά και το βιβλίο "Σινώπη" του Π. Αρταβάνη των εκδόσεων Ινφογνώμων.

Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 7.30μμ στο 3ο-13ο Δημοτικό Σχολείο (Αρτάκης και Αιγαίου στην Άνω Νέα Σμύρνη).

Λάζαρος Λασκαρίδης: «Μούγκα στη… στρούγκα από τη διοίκηση του λεγόμενου Εμπορικού Συλλόγου Καλλιθέας»


Με μια σκληρή ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα Λάζαρος Λασκαρίδης, επιμένει στα τρία ερωτήματα που απηύθυνε με πρόσφατη δήλωσή του προς
τη διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Καλλιθέας.

Συγκεκριμένα ο Λάζαρος Λασκαρίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Η Ουγκάντα μέσα από τα μάτια μας" στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στις 6.30μμ


THE MUPPETS SHOW. Συνοπτικά...


30 Νοεμβρίου 2016. Αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ελληνικού-Αργυρούπολης.

H Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού-Αργυρούπολης, έχει ζητήσει να ενημερώσει το Σώμα, μετά την απόφαση δικαίωσής της από το Πρωτοδικείο Αθηνών και οι παρόντες εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδος (Ο.Κ.Λ.Ε.) να διαβάσουν ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

Η ταινία «Όλα χάθηκαν» προβάλλεται στο πρ. Κάμπινγκ Βούλας, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στις 8.00μμ

Η αμερικανική δραματική περιπέτεια ταινία του J.C. Chandor «Όλα χάθηκαν - All is Lost» (2013) θα προβληθεί την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στις 8.00μμ στο Αυτοδιαχειριζόμενο πρώην Κάμπινγκ Βούλας.

Η προβολή γίνεται στο κτήριο της πύλης εισόδου των πεζών και η είσοδος είναι δωρεάν.

Σκηνοθεσία: J.C. Chandor
Πρωταγωνιστούν: Robert Redford

Συνεχίζονται οι βανδαλισμοί στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης. Απαγορεύθηκαν και τα γκαζάκια στις παιδικές χαρές


Βανδαλισμός επιγραφής σε παιδική χαρά της Αργυρούπολης
Ο κ. Κωνσταντάτος είπε στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι απαγόρευσε την εκδήλωση για τις κάμερες για λόγους έλλειψης σεβασμού προς το πρόσωπό του από την παράταξη Κορτζίδη και όχι για πολιτικούς λόγους.

Το πρόγραμμα του Δεκεμβρίου με δωρεάν είσοδο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ)

Τα φωτισμένα πλατάνια του ΚΠΙΣΝ καθρεφτίζονται στα νερά του Καναλιού και μας υποδέχονται σε μια μεγάλη φιλόξενη και ζεστή γιορτή γεμάτη μουσική και πολλές χαρούμενες εκδηλώσεις και κεράσματα.

Ολόκληρο το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος -που πρόσφατα κατέκτησε την Πλατινένια Πιστοποίηση LEED για την Ενέργεια και το Περιβάλλον- θα φωταγωγηθεί με χριστουγεννιάτικη διάθεση, ενώ το Ξέφωτο θα αποτελέσει κεντρικό σημείο της γιορτής, όπου ανάμεσα στη φωτισμένη φύση θα μπορεί κανείς να γευτεί χριστουγεννιάτικες αλμυρές και γλυκές νοστιμιές.

Πόρνες και φτώχεια μόνο στην Κούβα είδα στη ζωή μου...


Διασκεδάζω με τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν οι νεοφιλελεύθεροι και οι συνοδοιπόροι τους -παραπλανηθέντες ή μη- για να πείσουν ότι ο Φιντέλ Κάστρο ήταν δικτάτορας.

Από τα πιο "πετυχημένα" είναι ότι στην Κούβα υπάρχουν πόρνες και
φτωχοί. Πραγματικά ανήκουστο για το δυτικό πολιτισμό μας! Ποιος είδε ποτέ πόρνες ή φτωχούς στην Ελλάδα, στην υπόλοιπη Ευρώπη ή στις ΗΠΑ;