Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Αργυρούπολη: Η παράσταση "Σαίξπηρ, τα πάντα όλα" στο Π-Σ.Κ. "Μίκης Θεοδωράκης", τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στις 8.00μμ


Θεατρική παράσταση με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου

Μια ξεχωριστή εκδήλωση, για την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, αποφάσισε να διοργανώσει φέτος η Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Αγ. Δημητρίου που συνεδρίασε υπό την προεδρία της Αντιδημάρχου Ελένης Καντζέλη.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, θα δοθεί θεατρική παράσταση με στοχευμένο κοινό, τους μαθητές και τις μαθήτριες των Εσπερινών Σχολείων (Γυμνάσιο, Λύκειο και ΕΠΑΛ).

«Οι εκπαιδευτικοί δεν χρωστάνε τίποτε και σε κανέναν υπερόπτη δήμαρχο. Μόνο στα παιδιά!»

Έκτακτη ολομέλεια πραγματοποίησε η Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού-Αργυρούπολης την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου με αφορμή την απαγόρευση της εκδήλωσης για τις
"κάμερες στα σχολεία" που είχε προγραμματισθεί για την Κυριακή 27 του μήνα.

Ωστόσο, και με βάση τις μέχρι τώρα δημοσιεύσεις της παράταξης του Χρήστου Κορτζίδη, δεν προκύπτει από πουθενά αν η εκδήλωση αναβλήθηκε ή ματαιώθηκε.

Άγιος Δημήτριος: "Επάγγελμα γονέας; Πανεύκολο!" - Διάλεξη για γονείς, την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου στις 6.00μμ


Μοσχάτο: «Ο Άνεμος θα μας πάρει» στην Κινηματογραφική Λέσχη Μεσοποταμίας, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 8.00μμ

Συνεχίζονται οι προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Μεσοποταμίας με την ταινία τoy Αμπάς Κιαροστάμι «Ο Άνεμος θα μας πάρει», την ερχόμενη Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 8.00μμ, στο σπίτι της Μεσοποταμίας, Πλάτωνος 13, Μοσχάτο.

Η είσοδος είναι όπως πάντα δωρεάν, αλλά, εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να συνεισφέρετε στο Καλάθι της Αλληλεγγύης φέρνοντας μαζί σας τρόφιμα μακράς διαρκείας ή στο Αλληλέγγυο Σχολείο Μεσοποταμίας με γραφική ύλη.

The real Black Friday: Η Μόρια και η κάθε Μόρια, δεν πρέπει να υπάρχει

Αυτό που έγινε εχτές στη Μόρια είναι αποτρόπαιο, γίνεται όμως ακόμα πιο συνταραχτικό γιατί αφορά φτωχούς και κατατρεγμένους ανθρώπους.

Από πολλές απόψεις ήταν προδιαγεγραμμένο να συμβεί. Μέχρι πέρυσι, οι άνθρωποι που βρίσκονταν στη Μόρια, θες γιατί ήταν πρόσκαιροι εκεί, θες γιατί υπήρχαν σε αφθονία, χρησιμοποιούσαν ελαιοδύχτια και ξύλα από τα γύρω χωράφια για να ζεσταθούν, να φτιάξουν το φαγητό τους.

Βάστα Σόϊμπλε - Ταγίπ γερά…

της Κατερίνας Ακριβοπούλου


Δείξε μου τον εχθρό σου να σου πω αν είμαι φίλος σου…

Οι ακραίες προκλήσεις τις τελευταίες ημέρες, τόσο από τον Ταγίπ Ερντογάν, όσο και από τον μονίμως υστερικό Σόιμπλε, να επιτίθενται μαζί και ταυτοχρόνως στην Ελλάδα, δένουν «αρμονικά» μεταξύ τους, σε μια στιγμή που η κόντρα Σόιμπλε-ΔΝΤ με αιχμή ( ή μήπως πρόφαση;) το ελληνικό χρέος, μοιάζει να οδηγείται ακόμη και στα άκρα…